Spinning Babies Parent Class

Spinning Babies Vansi yoga 2.jpgDe methode Spinning Babies voor tijdens je zwangerschap bestaat uit oefeningen voor een goede bekkenstand, ruimte in je buik en bekken en bewegingsvrijheid. Dat vergroot de kans op een vlotte bevalling en kan problemen bij de geboorte voorkomen. De oefeningen en bewegingen kunnen een verkeerde positie van de baby of niet vorderende ontsluiting voorkomen. Ook kan de baby makkelijker de spildraaien maken. Balance before force; als het bekken in balans is, heeft de baby ruimte om in de juiste positie te draaien.

 

Meer weten

 

Prenatale Partner Workshop

partner+workshop (3).png

Naast de zwangerschapsyoga lessen raden we je aan om vanaf 30 weken in je zwangerschap de prenatale partner workshop te volgen. Je kunt deelnemen met je partner, familielid, vriend(in) of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen.

Jullie leren o.a. houdingen om verschillende weeën op te vangen, we oefenen bewegingen, bevallingshoudingen, ademtechnieken, massages en ontspanningsoefeningen. Daarnaast krijgen jullie praktische tips en uitleg over de diverse fases van de bevalling.

 

Meer weten

 

Mini Beval Workshop 'Birth Prep'

Vansi Birth Prep.jpg

Ontspanning is de sleutel voor een voorspoedige bevalling. In deze mini bevalcursus, bestaande uit twee avonden of ochtenden, geven we je de belangrijkste informatie en oefeningen mee voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van je kindje. Het doel is om zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te kunnen bevallen, hoe de bevalling ook verloopt. Deze mini cursus zal jou of jullie samen, helpen om met een gerust gevoel de bevalling in te gaan. Je kunt de workshop alleen of met je (beval)partner volgen.

 

Meer weten

 

Mindfulness Zwanger Workshop

Vansi Mindful-Zwanger 2.jpg

Aandachtig aanwezig zijn geeft rust en vanuit die rust kan je je kindje de aandacht geven die het verdient. Alles wat je aandacht geeft groeit, dat geld ook voor je kindje. Mindful Zwanger workshop leert je bewust te genieten van je zwangerschap en je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. Je leert met meditatie-, adem- en bewustzijnsoefeningen je aandacht steeds opnieuw te richten naar je lichaam. Hierdoor maak je intensief contact met je kindje en zal het je bij de bevalling helpen rustig en gefocust te blijven.

 

Meer weten

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   The time we spend in the

 womb and how we are born

is truly meant to be the gift for

  a life time..... For every child

....................................................

 

               Aanmelden