Spinning Babies Parent Class

Spinning Babies Vansi yoga 2.jpg

De methode Spinning Babies voor tijdens je zwangerschap en bevalling, bestaan uit houdingen om de spieren en banden rond de baarmoeder bewegingsvrijheid te geven. Dit vergroot de kans op een soepele bevalling en kan problemen bij de geboorte voorkomen. De houdingen en bewegingen kunnen een verkeerde positie van de baby of niet vorderende ontsluiting voorkomen en de baby zal makkelijker de spildraaien kunnen maken. Balance before force; als het bekken in balans is, heeft de baby ruimte om zich in de juiste positie te draaien.

 

Meer weten

 

Prenatale Partner workshop

partner+workshop (3).png

Naast de zwangerschapsyoga lessen raden we je aan om vanaf 30 weken in je zwangerschap de prenatale partner workshop te volgen. Je kunt deelnemen met je partner, familielid, vriend(in) of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen.

Jullie leren o.a. houdingen om verschillende weeën op te vangen, we oefenen bewegingen, bevallingshoudingen, ademtechnieken, massages en ontspanningsoefeningen. Daarnaast krijgen jullie praktische tips en uitleg over de diverse fases van de bevalling.

 

Meer weten

 

Mini Beval workshop 'Birth Prep'

Vansi Birth Prep.jpg

Deze Birth Prep mini beval workshop, bestaande uit twee avonden of ochtenden en is o.a. speciaal voor degene die een korte, compacte, hands on workshop willen volgen of als opfrisser na een eerdere bevalling. Je krijgt alle tools & tips, informatie en houdingen mee voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van je kindje. Het doel is om zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te bevallen, hoe de bevalling ook verloopt. Je kunt de workshop alleen of met je (beval)partner volgen.

 

Meer weten


Mindful Zwanger workshop

Vansi Mindful-Zwanger 2.jpg

Aandachtig aanwezig zijn geeft rust en vanuit die rust kan je je kindje de aandacht geven die het verdient. Alles wat je aandacht geeft groeit, dat geld ook voor je kindje. Mindful Zwanger workshop leert je bewust te genieten van je zwangerschap en je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. Je leert met mindfulness-, adem- en bewustzijnsoefeningen je aandacht te richten naar je zwangere lichaam. Hierdoor maak je intensief contact met je kindje en zal het je bij de bevalling helpen rustig en gefocust te blijven.

 

Meer weten

 

Mama & Baby workshop at home

Mama & Baby at home Vansi.jpg

Ben je pas bevallen en wil je ontspannen met je baby in je eigen omgeving zijn? Dat kan, ik kom bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. In deze speciale at home workshop besteden we o.a. aandacht aan het veilig dragen en vasthouden van je baby, je bekkenbodem en buik, contact en hechting met je baby, masseren van je baby. Het is zowel voor jezelf als voor je baby prettig om op deze manier dichtbij elkaar te zijn. Daarnaast krijg je yogahoudingen aangereikt, en worden er variaties aangeboden waarbij je jouw kindje op een speelse manier kunt betrekken.

Meer weten

 

 

 

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   The time we spend in the

 womb and how we are born

is truly meant to be the gift for

  a life time..... For every child

....................................................

 

             Vragen