Locaties Den Haag & Wassenaar


  • Haags Yoga centrum: De Sillestraat 13 Den Haag (Zwangerschapsyoga, Prenatale Partner workshops, Mama & Baby yoga)

De Sillestraat is een zijstraat van de Theresiastraat en het Haags Yoga centrum bevindt zich naast kdv Fienelien. Je kunt voor de deur of in de aansluitende straten gratis parkeren in het weekend en 's avonds

  • Bronovo ziekenhuis: Bronovolaan 5 Den Haag (Zwangerschapsyoga)

In de fysiotherapieruimte van het ziekenhuis worden de lessen gegeven, hier is tevens ook de ingang en deze zit een stukje verder naar rechts van de hoofdingang richting de verloskundigepractijk. Je kunt parkeren voor het ziekenhuis of aan de kant van de verloskundigepraktijk op de van Hogenhoucklaan.

  • Verloskundige praktijk Mundo: Scheveningseweg 72 Den Haag (Spinning Babies Parent class, Birth Prep Workshop)

Wanneer je op de locatie aankomt, kun je wanneer je met de auto bent langs het gebouw rijden, aan de achterkant is een parkeerplaats en deze is gratis voor cursisten. Wanneer je binnenkomt loop je rechtdoor de juiste ruimte binnen.

  • KDV Norlandia: Burmanlaan 71 Wassenaar (Zwangerschapsyoga)

Wanneer je op de locatie aankomt, loop je door het hek langs het gebouw naar achteren.  Aan het einde van het gebouw ga je naar rechts, daar zie je een deur en deze is 15 min. voor aanvang van de les geopend. Voor de deur kun je gratis parkeren

  • Verloskundige praktijk de Kern: Kernstraat 2A (Spinning Babies Parent class)

Wanneer je bij de locatie aankomt, kun je in de straat parkeren. Op de parkeerplaats rechts van het gebouw kun je gratis parkeren. Als je binnenkomt, loop je gelijk omhoog de trap op. Bovenaan de trap door de deur recht voor je, dan ben je in de juiste zaal.


Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

............................................

Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Delft, Ypenburg, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam,

Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg