Hoe schrijf ik me in voor Yogalessen, Workshops & Cursussen?

Registreer online & betaal via Eversport

Vansi yoga maakt gebruik van Eversport voor het rooster en ons online inschrijfsysteem. Hiermee kun je je aanmelden voor lessen, workshops en cursussen. Via je eigen Eversport-account schrijf je je via je pc, tablet of je telefoon heel gemakkelijk in voor de les van je keuze, betaal je online via Ideal, Paypal of Creditcard en heb je zelf direct inzicht in je aankopen en reserveringen. Zo ben je altijd gegarandeerd van een plek in de les van jou keuze en weten wij wanneer je komt.

 • Je bent van harte welkom om vrijblijvende een proefles te volgen (eenmalig en tegen een gereduceerd tarief van €10).
 • Je kunt altijd zelf kiezen naar welke les en locatie je komt; iedere week dezelfde les of een andere, als je je maar inschrijft. Dit kan ook voor een hele reeks lessen als je al weet wanneer je wilt komen.
 • Om zeker te zijn van een plek, vragen we je om je altijd online in te schrijven voor de les van je keuze. Let op: Omdat sommige lessen snel vollopen raden we je aan je plekje 2 tot 3 weken van te voren online te reserveren.
 • Is de les van je keuze vol? Plaats jezelf op de wachtlijst en ontvang via de Eversport app/mail een bericht als iemand zich heeft afgemeld.

Hoe schrijf ik me in voor de workshops, cursussen & wekelijkse lessen.

 • Boek via deze knop een workshops of cursus. Maak een keuze en volg de instructies voor je reservering en betaling. Of boek een workshop/cursus via je Eversport-account.

Inschrijven voor onze wekelijkse lessen kan op 2 manieren:

 • Boek via deze link een proefles Zwangerschaps-, Postnatale- mama flow yoga of ZwangerFit outdoor.
 • Hiermee creëer je automatisch een account en je betaling verloopt via ideal, paypal of creditcard.
 • Met je proefles strip kan je iedere wekelijkse les in het rooster reserveren.

OF

 • Maak een Eversport-account aan met je e-mail adres en eigen wachtwoord.
 • Meest praktische; download de Eversport app op je telefoon; zodat je je lessen kunt reserveren, updates kunt ontvangen of om een les te annuleren of wijzigen. (als je Vansi als favoriet instelt in de app, dan staat Vansi altijd op de homepagina van de app!)
 • Je vindt ons rooster met groepslessen, workshops en cursussen en je kunt je reserveringen en je facturen vinden onder je profiel in de app.
 • In het rooster druk je op de les van je keuze en via de reserveringsknop kunt je je proefles, losse les of membership aanschaffen. Let op we hebben verschillende Memberships!
 • Betaal je aankoop online met ideal, paypal of creditcard.
 • Heb je al een proefles, losse les of membership gekocht, dan wordt je deelname geregistreerd en ben je ingeschreven voor de les van je keuze. Heb je al eerder een proefles gekocht, dan wordt je gevraagd om een losse les of een membership te kopen.

Afmelden

Kun je toch niet? Tot 12 uur voor aanvang van je les kun je je deelname kostenloos afmelden of verplaatsen via je Eversport-account. Het is fijn als je hoe dan ook even laat weten dat je niet komt, zodat wij ervan op de hoogte zijn. Dit kan per mail, whats app of sms via: info@vansi.eu of 06-43557504, bedankt!

...............................................................................................................

 

               Terug

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bring peace in your Mind,

       joy in your Heart,

  health in your Body and

compassion in your Actions

..............................................

 

             Vragen?