Zwangerschapsyoga, Workshops en Cursus locaties in Den Haag

LET OP: Klik op de blauwe pin met het witte puntje in de map voor de juiste locatie aanduiding!

  • Bezuidenhout: Amalia van Solmsstraat 155 Den Haag-Voorburg (Zwangerschapsyoga, Prenatale partner workshop, Birth Prep bevalcursus)

Je kunt je auto in de straat gratis parkeren. De ingang is aan de rechter zijkant van het grijze gebouw (rechts van het grote schoolgebouw) waar met blauwe letters 155 op staat rechts. Als je binnenkomt ga je naar rechts en daar vindt je de ruime lichte yogazaal.

  • Centrum, Wake up yoga: Pietheinstraat 98 Den Haag (Zwangerschapsyoga, Spinning Babies Parent class, Mindful Bevallen, Mama & Baby yoga)

Je kunt je auto in de straat betaald parkeren of bij de AlbertHein XL, hier kun je de eerste 2 uur gratis parkeren. Als je binnenkomt loop je via de zitruimte door de gang naar de intieme en aangename yogazaal. 

  • Benoordenhout, Bronovo ziekenhuis: Bronovolaan 5 Den Haag (Pre- & Postnatale yoga)

Je kunt je auto voor het ziekenhuis of op de van Hogenhoucklaan aan de kant van de verloskundige praktijk parkeren. Als je met de bus komt; busnummer 20 (van Hogenhoucklaan stop Bronovo) of busnummer 23 (van Alkemadelaan stop Bronovo). In de fysiotherapie ruimte van het ziekenhuis worden de lessen gegeven. De ingang van de fysiotherapie zaal is ongeveer 25 meter naar rechts van de hoofdingang van het ziekenhuis, richting de verloskundige praktijk. 

  • Statenkwartier, Verloskundige praktijk Mundo: Scheveningseweg 72 Den Haag (Zwangerschapsyoga, Spinning Babies Parent class)

Je kunt je auto via de linkerkant van het gebouw aan de achterenkant gratis parkeren. Wanneer je binnenkomt loop je gelijk links de trap omhoog, dan zie je links de lesruimte.

  • Benoordenhout, Landgoed Clingendael: van Alkemadelaan Den Haag (outdoor Zwangerschaps- Prenatal yoga & outdoor MomStrong)

LET OP: Op deze locatie is geen toilet aanwezig! En wanneer je voor de MomStrong les komt hoef je behalve een flesje water niets mee te nemen.

Vanaf de van Alkemadelaan (tegenover de van Montfoortlaan) neem je het rechter bruggetje het park in, volg het pad richting het rosaruim tot aan de paal met bord waarop staat; landgoed Clingenael rechts, daar sla je rechtaf het pad tussen de struiken door. Dan zie de picknick tafel waar we verzamelen voor de Mom Strong les of de rustige, serene plek richting het water bij de boom voor de zwangerschapsyoga les.

  • Bezuidenhout, Haags yoga centrum: de Sillestaat 13 Den Haag (Prenatal Pilates)

Je kunt je auto in de straat betaald parkeren. Bushalte Spaarwaterstraat stop op 10 meter loop afstand. Als je binnenkomt zorg dat je elkaar wat ruimte geeft in de gang, deze is niet heel ruim. Via de gang kom je in de aangename, lichte yoga ruimte.

...............................................................................................................

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Delft, Ypenburg, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam,

Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg