Zwangerschapsyoga, Workshops en Cursus locaties in regio Den Haag

  • Bezuidenhout: Amalia van Solmsstraat 155 Den Haag-Voorburg (Zwangerschapsyoga, Prenatale partner workshop, Mindful & Zwanger, Mama & Baby yoga cursus)

Je kunt je auto in de straat gratis parkeren. De ingang is aan de zijkant van het grijze gebouw waar met blauwe letters 155 op staat rechts. Als je binnenkomt ga je naar rechts en daar vindt je de ruime lichte yogazaal.

  • Centrum, Wake up yoga: Pietheinstraat 98 Den Haag (Zwangerschapsyoga, Birth Prep bevalcursus, Spinning Babies Parent class, Mama & Baby yoga)

Je kunt je auto in de straat betaald parkeren of je in de AlbertHein XL parkeren, dit is de eerste 2 uur gratis. Als je binnenkomt loop je via de zitruimte door de gang naar de intieme en aangename yogazaal. 

  • Benoordenhout, Bronovo ziekenhuis: Bronovolaan 5 Den Haag (Prenatal yoga, Zwangerschaps zwemmen, Prenatal swimming, Postnatale yoga)

Je kunt je auto voor het ziekenhuis of op de van Hogenhoucklaan aan de kant van de verloskundige praktijk parkeren. Als je met de bus komt; busnummer 20 (van Hogenhoucklaan stop Bronovo) of busnummer 23 (van Alkemadelaan stop Bronovo). In de fysiotherapie ruimte van het ziekenhuis worden de lessen gegeven. De ingang van de fysiotherapie zaal is ongeveer 25 meter naar rechts van de hoofdingang van het ziekenhuis, richting de verloskundige praktijk. 

  • Statenkwartier, Verloskundige praktijk Mundo: Scheveningseweg 72 Den Haag (Zwangerschapsyoga, Spinning Babies Parent class)

Je kunt je auto via de linkerkant van het gebouw aan de achterenkant gratis parkeren. Wanneer je binnenkomt loop je gelijk links de trap omhoog, dan zie je links de lesruimte.

  • Benoordenhout, Landgoed Clingendael: van Alkemadelaan Den Haag (buiten Zwangerschapsyoga)

Vanaf de van Alkemadelaan (tegenover de van Montfoortlaan) neem je het rechter bruggetje het bos in, volg het pad richting het rosaruim tot aan de hoge struiken aan je rechterhand en sla rechtaf het pad tussen de struiken door. Dan zie je de rustige en serene plek rechts richting het water liggen.

  • KDV Norlandia: Burmanlaan 71 Wassenaar (Zwangerschapsyoga)

Je loopt door het hek langs het gebouw naar achteren.  Aan het einde van het gebouw ga je naar rechts, daar zie je een deur en deze is 15 min. voor aanvang van de les geopend. Voor de deur kun je gratis parkeren.

...............................................................................................................

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

............................................

Vansi yoga heeft veel cursisten

uit de omgeving:

Den Haag, Rijswijk, Delft, Ypenburg, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam,

Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH) en Rijnsburg