Assal

Ik ben Hathayoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga en babymassagedocent.Assal 2.jpg

 

Ruim 20 jaar geleden begon ik met mijn opleiding in Beeldende Kunst en heb met succes mijn bachelor behaald. Tijdens mijn studie was ik vooral geïnteresseerd in kunstzinnig therapie. Om die reden heb ik naast mijn studie met zowel gewone kinderen, als met kinderen met een beperking gewerkt. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen. In diezelfde tijd ben ik met yoga begonnen en dat heeft me sindsdien nooit meer losgelaten.

Inmiddels heb ik Master kunstgeschiedenis van Leiden uiniversiteit. Kunstgeschiedenis is zeer interessant voor mij, maar ik wilde naast mij studie meer onder mensen zijn en met mensen werken.

Na de geboorte van mijn zoon Ilya ben ik mij meer gaan richten op mijn twee grote passies: yoga en kunst en mijn motto luidt dan ook:" Make Your Passion Your Profession ". Ik zou dit graag willen delen en willen doorgeven aan anderen.

In 2008 ben ik gestart met Hathayoga opleiding en tegelijkertijd zwangerschapsyoga opleiding en Kinderyoga opleiding bij Fiore osmose yoga en inmiddels allemaal met succes afgerond. Daarna volgt ene opleiding na andere en vooral blijf ik dat doen. Nu 10 jaar actief aan het les geven bij verschillende yoga praktijken en sportscholen en geniet ik enorm van.

...............................................................................................................

“Vansi yoga geeft bewustwording, waardoor je gaat vertrouwen, door vertrouwen kun je loslaten. Als je los kunt laten kan je lichaam zijn werk doen tijdens de bevalling

en kan je kindje worden geboren.”

 

               Terug

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bring peace in your Mind,

       joy in your Heart,

  health in your Body and

compassion in your Actions

..............................................

 

             Vragen?