Doula in de regio den haag

Guide you with Wisdom and Experience | Empowering your Journey

Wil jij je volledig voorbereiden en begeleid, gebundeld en ondersteund voelen. Zodat je vertrouwen enorm gevoed wordt en je tijdens de bevalling een zelfverzekerde, krachtige geboorte-ervaring kunt beleven met steun en toewijding. Ik begeleid jou (en je partner) door alle stadia van de baring. Mijn aanwezigheid geeft naast vertrouwen veel ontspanning en rust, zodat jij je gesteund, geliefd en gedragen voelt tijdens je geboortereis.

“Mijn grootste wens is dat jij je tijdens deze reis gesteund, gehoord en begrepen voelt en dat je geloof en vertrouwen hebt om te bevallen zoals jij dat verlangt – omringd door steun”. 

 

Doula Vanessa 

De bevalling en geboorte van je kindje is een van de meest intense en unieke gebeurtenissen die jullie ooit samen zullen beleven! Het heeft een enorme impact op zowel de baby als de ouders. Het is een magische maar ook een kwetsbare tijd in je leven en daarom is het zo belangrijk om je ondersteund, verzorgd en gebundeld te voelen op deze bijzondere reis.

Ik begeleid jou en je partner om te bevallen vanuit je eigen kracht, zodat jij de regie hebt over je bevalling en je gesteund voelt in je proces. Hoe veiliger een vrouw zich voelt, hoe meer zij kan ontspannen en hoe groter de kans op een rustige en fijne bevalervaring.

Of je nu een niet-medicinale (thuis)bevalling wilt of een bevalling met een ruggenprik (of iets daartussenin). Ik bied ondersteuning en begeleiding die bij jou en je bevallingreis past met deskundige, medelevende zorg voor tijdens je zwangerschaps, bevalling, geboorte en daarna.

Een doula geeft je een kans om het op jou manier te doen en een beleving te creëren naar jullie eigen wensen en behoeftes.

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

“Onze grootste wens is dat jij je tijdens deze reis gesteund, gehoord en begrepen voelt en dat je geloof en vertrouwen hebt om te bevallen zoals jij dat verlangt – omringd door steun”.

 

Doula All You Need pakket

Een doula is er geheel voor jou om je volledig voor te bereiden, begeleiden en bundelen. Hierdoor zal je vertrouwen enorm gevoed worden zodat je tijdens de bevalling een zelfverzekerde, krachtige geboorte-ervaring kunt beleven met steun en toewijding.

Dit pakket geeft je alles wat we te bieden hebben; ervaar je totaal gebundeld & profiteer van alles wat we aan expertise en ervaring te bieden hebben en meer!

Laten we van jouw bevalling de gelukkigste dag van je leven maken! Wij bundelen jullie met zinvolle lessen, educatie en support, zodat jullie een zelfverzekerde, krachtige geboorte ervaring kunnen beleven.

“Mijn grootste wens is dat jij je tijdens deze reis gesteund, gehoord en begrepen voelt en dat je geloof en vertrouwen hebt om te bevallen zoals jij dat verlangt – omringd door steun”.

 

Zwangerschapscoach

De bevalling en geboorte van je kindje is een van de meest intense en unieke gebeurtenissen die jullie ooit samen zullen beleven! Het heeft een enorme impact op zowel de baby als de ouders. Het is een magische maar ook een kwetsbare tijd in je leven en daarom is het zo belangrijk dat jullie als team samen goed voorbereid zijn.

Met de juiste informatie zal het jullie meer rust en vertrouwen geven om het bevalproces positief te ondersteunen, hoe dit ook zal verlopen en tegelijkertijd een fijne start bieden aan een nieuw leven.

Ik bied jou ondersteuning en begeleiding tijdens je zwangerschap, die bij jou en je bevallingreis past met deskundige en medelevende zorg. Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.  

Dutch NL English EN