Spinning Babies Parent Class in Den Haag

Je baby en jij zijn erop gebouwd om geboren te worden en te baren. Door de weeën, de zwaartekracht en je lichaamshouding wordt je baby vanzelf de goede kant op begeleidt. Balance before force; als het bekken in balans is en de spieren en banden in dit gebied soepel genoeg zijn heeft de baby ruimte om in de juiste positie door het geboortekanaal te draaien.

 

Ons lichaam is echter meer uit- dan in balans!

Door o.a. verkeerder of eenzijdige bewegingen/houdingen, blessures of ongelukjes raakt het lichaam uit balans. De spieren en banden rondom de baarmoeder worden gedraaid en zijn voor je baby juist belemmerend. Dit zorgt mogelijk voor meer pijn en ongemakken in je zwangerschap en geven ook meer kans op een lange en moeizame (pijnlijke) bevalling.

 

Waarom Spinning Babies? 

De bewegingen en houdingen van Spinning Babies zijn erop gericht de spieren en banden rond de baarmoeder te rekken, ruimte te geven, versterken en ontspannen. Hierdoor herstel je de balans in je lichaam, zodat er symmetrie en bewegingsruimte voor de baby ontstaat, jij je fitter zult voelen en minder ongemakken zult ervaren tijdens je zwangerschap en je baby makkelijker kan indalen en de ideale startpositie aannemen dit is van groot belang voor een soepele bevalling. De houdingen kunnen bv. een sterrekijker, stuitligging of andere positie voorkomen, geven meer vordering in de ontsluiting en de baby zal makkelijker de spildraai kunnen maken tijdens de bevalling.

 

Spinning babies is een methode die jullie speciaal ontwikkelde technieken en basisprincipes leert met behulp van de fysiologie van moeder en kind. De houdingen en bewegingen kosten niet veel moeite, kunnen de zwangerschap en bevalling positief beïnvloeden en geven veel vertrouwen in een voorspoedige bevalling.

 

De Spinning Babies Parent class bestaat uit

Een 2.5 uur durende workshop samen met je partner. De workshop is voor iedereen toegankelijkman proof (nuchter, helder & compact) en in een ontspannen, toegankelijke sfeer. Je kunt je aanmelden wanneer jullie daar zelf behoefte aan hebben, we raden aan om vanaf 25 weken de workshop te volgen.  

 

Spinning babies Parent class.jpg

De Spinning Babies parent class (SBPC) is op

Vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur

Locatie: Piet Heinstraat 98

Voor jullie samen betaal je €100

 

Inschrijven

 

Via de app Inschrijven

 

DEZE WORKSHOP IS OOK VIA ZOOM ONLINE TE VOLGEN!


................................................................................................................

Door bewegingen kun je kindje de ideale startpositie geven en de bevalling positief beïvloeden,

dit geeft veel vertrouwen en een ontspannen & voorspoedige bevalling en geboorte.

 

 

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je met (Zelf)Vertrouwen,

Rust & Positiviteit Bevallen?

Kies een Birth Prep combi Ticket!


Ja, ik wil me inschrijven