Informatie Zwangerschapslessen Den Haag

Uitleg aanmelden.jpg

Vansi maakt gebruik van Eversport voor het rooster en ons online inschrijfsysteem. Hiermee kun je je aanmelden voor lessen, cursussen en workshops. Je kunt op elk moment instappen; vanaf 12 weken in je zwangerschap tot aan de geboorte de lessen volgen. Om zeker te zijn van een plekje en de juiste les, meld je dan vooraf aan via de Eversport-App of de inschrijfknop. Je hebt zelf direct inzicht in je aankopen en reserveringen en wij weten wanneer je komt. Lees meer...

 

Inschrijven

 

 

Tarieven en Vergoeding .jpg

Vansi is aangesloten bij de Vereniging Yogaleerkrachten

Nederland, lid van Europese Yoga Unie en

Vansi heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd

bij de zorgverzekeraars als zijnde zorgaanbieder.

Hierdoor vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan de zwangerschaps-, mama & baby-, postnatale-, privé yogalessen en coaching. 

 

Tarieven

 

Rooster en reservering .jpg

Wanneer je een les wilt boeken, klik je op de les van je keuze in het rooster. Er wordt dan een strip afgeschreven op het moment dat je een plekje reserveert en ben je ingeschreven voor die les. Als je nog geen proefles, losse les of strippenkaart hebt gekocht, maak je via Eversport of je eigen Eversport app een account aan en betaal je aankoop vervolgens online. Let op: Omdat sommige lessen snel vollopen raden we je aan je plekje 2 tot 3 weken van te voren te reserveren.

 

Rooster

 

 

Strippenkaart kopen 1.jpg

Hier kun je voor de (zwangerschaps)yoga lessen een proefles, losse les of strippenkaart kopen.

Hoe meer strippen je koopt hoe voordeliger!

Op het moment dat je een keuze hebt gemaakt, maak je via Eversport een account aan en betaal je je aankoop vervolgens online. Je kunt nu de les(sen) van je keuze reserveren in het rooster. Om zeker te zijn van een plekje, vragen we je om je altijd online in te schrijven in het rooster voor de les van jou keuze.


Strippenkaart

 

Workshop boeken.jpg

Hier kun je een workshop Prenatale Partner of Spinning Babies class boeken. Kies de workshop van je keuze en volg de instructies voor je reservering en betaling. Of boek een workshop via je Eversport app.

 

Inschrijven 

 

Eversport app

 

 

 

 

Cursus boeken.jpg

Hier kun je de Bevalcursus Birth Prep of de Mama & Babies yoga cursus boeken. Volg de instructies voor je reservering en betaling. Of boek een cursus via je Eversport app

 

Inschrijven

 

Eversport app

 

 

 

 

Les locaties 2.jpg

Onze wekelijks yogalessen binnen & buiten,

workshops en cursussen zijn flexibel te volgen

op de locatie, dag en tijd van je keuze. Je vindt ons op verschillende locaties bij jou in de buurt in Den Haag en regio.

Lees meer...

 

Inschrijven

 

Eversport app

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Bring peace in your Mind,

       joy in your Heart,

  health in your Body and

compassion in your Actions

..............................................

 

             Vragen?