Aanmelden voor Zwangerschapsyoga lessen, Workshops & Cursussen

Onze reguliere lessen zijn flexibel te volgen online of op locatie, op de dag en tijd van je keuze. Je kunt elk gewenst moment instappen vanaf 12 weken zwangerschap en/of vanaf 6 weken na de geboorte voor de postnatale lessen.


Online inschrijven en betalen via Eversport

Studio Vansi maakt gebruik van Eversport voor het rooster en het online inschrijfsysteem. Wij gebruiken dit systeem omdat we ons liever bezig houden met het verzorgen van goede lessen voor jullie dan met de boekhouding:) Hiermee kun je je aanmelden voor onze lessen, workshops en cursussen. Via je eigen Eversport-account schrijf je je via je pc, tablet of je telefoon heel gemakkelijk in voor de les van je keuze, betaal je online via Ideal, Paypal of Creditcard en heb je zelf direct inzicht in je aankopen en reserveringen. Zo ben je altijd gegarandeerd van een plek in de les van jou keuze en weten wij wanneer je komt. 

 • Je bent van harte welkom om vrijblijvende een proefles te volgen (eenmalig en tegen een gereduceerd tarief van €10).
 • Je kunt altijd zelf kiezen naar welke les en locatie je komt; iedere week dezelfde les of een andere, als je je maar inschrijft. Dit kan ook voor een hele reeks lessen als je al weet wanneer je wilt komen.
 • Om zeker te zijn van een plek, vragen we je om je altijd online in te schrijven voor de les van je keuze. Let op: Omdat sommige lessen snel vollopen raden we je aan je plekje 2 tot 3 weken van te voren online te reserveren.
 • Is de les van je keuze vol? Plaats jezelf op de wachtlijst en ontvang via de Eversport app/mail een bericht als iemand zich heeft afgemeld.
 • Als je toch niet kunt komen naar je gereserveerde les, vragen we je de les te annuleren in het systeem via je account of app. Zo krijgt iemand anders de mogelijkheid om een plek te reserveren!

Hoe schrijf ik me in voor een workshop & wekelijkse lessen?

 • Boek via deze knop een workshops. Maak een keuze en volg de instructies voor je reservering en betaling. Of boek een workshop via je Eversport-account.

Inschrijven voor onze wekelijkse lessen kan op 2 manieren:

 • Boek via deze link een proefles, losse les, kaart of membership voor Zwangerschaps-, Postnatale yoga, Mom Strong of zwangerschapspilates lessen. Let op we bieden verschillende memberships/kaarten aan, zodat je een eigen keuze kunt maken in wat het best bij jou past.
 • Hiermee creëer je automatisch een account en je betaling verloopt via ideal, paypal of creditcard.
 • Met je proefles, losse les, kaart of membership kan je iedere wekelijkse les in het rooster reserveren.

OF

 • Maak een Eversport-account aan met je e-mail adres en eigen wachtwoord.
 • Meest praktische; download de Eversport app op je telefoon; zodat je je lessen kunt reserveren, updates kunt ontvangen of om een les te annuleren of wijzigen. (als je studio Vansi als favoriet instelt in de app, dan staat Vansi altijd op de homepagina van de app!)
 • Je vindt ons rooster met groepslessen, workshops en cursussen en je kunt je reserveringen en je facturen vinden onder je profiel in de app.
 • In het rooster druk je op de les van je keuze en via de reserveringsknop kunt je je proefles, losse les, kaart of membership aanschaffen. Let op we bieden verschillende Memberships/kaarten!
 • Betaal je aankoop online met ideal, paypal of creditcard.
 • Heb je al een proefles, losse les. kaart of membership gekocht, dan wordt je deelname geregistreerd en ben je ingeschreven voor de les van je keuze. Heb je al eerder een proefles gekocht, dan wordt je gevraagd om een losse les of een membership te kopen.

Membership Informatie

Wanneer je je membership en betaling tussentijds wilt stopzetten vanwege je bevalling, dan kun je dit aan ons doorgeven. Vanaf je uitgerekende bevaldatum tot 6 weken na je bevalling stop je natuurlijk. Wil of moet je langer wachten? Geen probleem, dan passen we je herstart datum tot een maximum van 3 maanden na je bevallingsdatum voor je aan.

 

Je kun je wekelijks aanmelden voor de les(sen) van jou keuze. Kun je niet wegens vakantie of ziekte dan wordt je les opgespaard, mits je een les op tijd afmeld. 

Het membership is op basis van 4 lesweken per maand. Alhoewel de lessen bijna het gehele jaar wekelijks doorlopen, behouden wij het recht om 4 weken in het jaar de lessen te laten vervallen i.v.m. vakantie. Er is geen restitutie mogelijk op de membership, kaarten en/of ticket betalingen.

 

...............................................................................................................

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed voorbereid Bevallen?

Kies een 6 of 12 mnd Membership

Bewust Bewegen & Ontspannen

Tijdens je Zwangerschap & daarna!


  Ja, ik wil me aanmelden