Mama Flow yoga

In de les worden hatha yoga en mindfulness oefeningen gecombineerd; de yogaoefeningen zijn intensiever en helpen je lichaam meer in haar kracht, stevigheid en souplesse te komen en de energie weer te laten stromen. De mindfulness oefeningen stimuleren je om in het hier en nu een gevoel van vertrouwen en bewuste aandacht te ontwikkelen. Mama flow yoga geeft je boby & mind een goede conditie; een sterker en vitaler lichaam en een positieve mindset! 

 

Mama flow yoga is zeker niet alleen bedoelt voor jonge (nieuwe) mama's, alle mama's zijn welkom die hier behoefte aan hebben. De les is samen met andere mama's bij jou uit de omgeving, er is ruimte om ervaringen uit te wisselen, maar elkaar ook te motiveren en stimuleren. Wat vaak als erg waardevol ervaren wordt en een me-time moment kan combineren met je werk en gezin.

 

Wat doet Mama Flow yoga voor je

Mama flow yoga.jpg

  • Yoga oefeningen die buik, bekken en bekkenbodem versterken.

  • Opbouw van kracht, stevigheid en souplesse in het hele lichaam.

  • Yoga houdingen die rug, schouders en nek in evenwicht brengen.

  • Herstellende houdingen, deze houdingen kunnen o.a. helpen bij tekort aan slaap, hormonen in evenwicht te brengen, zenuwstelsel te kalmeren en de bloedcirculatie te bevorderen.

  • Bewuste aandacht beoefenen.
  • Diepe ontspanning, rust en balans voor jezelf creëren.

De lessen zijn in Den Haag op

Donderdagavond van 20.30u tot 21.45u

Locatie: Bronovo (fysiotherapie ruimte) Bronovolaan 5

Het is een doorlopende yogales van 75 minuten en voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist. Voor 6 lessen betaal je €79 of voor 12 lessen €146.

 

Inschrijven

 

via de app Inschrijven

 

................................................................................................................

Een moment voor jou als moeder; ervaar ontspanning, rust en bewuste aandacht voor jezelf. Hierdoor kun je genieten van al het moois en de moeder en partner zijn die je wilt zijn.

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Mom yoga makes me

Relaxed, Calm & Confident

    during Motherhood

.........................................

 

           Proefles?