Doula regio den haag

Guide you with Wisdom and Experience | Empowering your Journey

Wil jij je volledig voorbereid, gebundeld, ondersteunt en begeleidt voelen. Zodat je vertrouwen enorm gevoed wordt en je tijdens de bevalling een zelfverzekerde, krachtige geboorte-ervaring kunt beleven met steun en toewijding. Ik begeleid jou (en je partner) door alle stadia van de baring. Mijn aanwezigheid geeft naast vertrouwen veel ontspanning en rust, zodat jij je gesteund, geliefd en gedragen voelt tijdens je geboortereis.

“Mijn grootste wens is dat jij je tijdens deze reis gesteund, gehoord en begrepen voelt en dat je geloof en vertrouwen hebt om te bevallen zoals jij dat verlangt – omringd door liefde en steun”. 

 

doula-den-haag

Doula Vanessa 

Als geboortecoach/doula bied ik jou (en je partner) persoonlijke en deskundige ondersteuning tijdens jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje. In de voorbereiding werken we toe naar een bevalling zoals jij die voor ogen hebt.

De bevalling en geboorte van je kindje is een van de meest intense en unieke gebeurtenissen die jullie ooit samen zullen beleven! Het heeft een enorme impact op zowel de baby als de ouders. Het is een magische maar ook een kwetsbare tijd in je leven en daarom is het van belang om je ondersteund en gebundeld te voelen op deze bijzondere reis.

Ik ben er geheel voor jou (en je partner) om je volledig voor te bereiden, begeleiden en bundelen. Hierdoor zal je vertrouwen enorm gevoed worden zodat je tijdens de bevalling een zelfverzekerde, krachtige geboorte-ervaring kunt beleven met steun en toewijding. Hoe veiliger een vrouw zich voelt, hoe meer zij kan ontspannen en hoe groter de kans op een rustige en fijne bevalervaring.  

De aanwezigheid van een doula zorgt vaak voor een soepelere geboorte met minder kans op interventies

 

Geef jezelf een kans om het op jou manier te doen en een beleving te creëren naar jullie eigen wensen en behoeftes.

 

Laten we van jouw bevalling de gelukkigste dag van je leven maken! Wij bundelen jou en je (beval) partner met zinvolle lessen, educatie en support, zodat jullie een zelfverzekerde, krachtige geboorte ervaring kunnen beleven.

Doula All You Need pakket

Het All You Need pakket geeft je alles wat we te bieden hebben; ervaar je totaal gebundeld en profiteer van alles wat we aan expertise en ervaring met je kunnen delen en meer!

Als geboortecoach/doula begeleid ik jou en je (beval) partner om te bevallen vanuit je eigen kracht, zodat jij de regie hebt over je bevalling en je gesteund voelt in je proces. Hoe veiliger een vrouw zich voelt, hoe meer zij kan ontspannen en hoe groter de kans op een rustige en fijne bevalervaring.  

Daarnaast kun je onbeperkt een jaar lang gebruik maken van alle wekelijkse lessen die je tijdens je zwangerschap en na je bevalling kunt volgen. En als extra kun je vanaf 25 weken de postpartum prep volgen.

“Wij bieden ondersteuning en begeleiding die bij jou en je bevallingreis past met deskundige, medelevende zorg voor tijdens je zwangerschaps, bevalling, geboorte en daarna”.

doula-all-in

“Mijn grootste wens is dat jij je tijdens deze reis gesteund, gehoord en begrepen voelt en dat je geloof en vertrouwen hebt om te bevallen zoals jij dat verlangt – omringd door steun”.

 

doula-all-in

Zwangerschapscoach

De bevalling en geboorte van je kindje is een van de meest intense en unieke gebeurtenissen die jullie ooit samen zullen beleven! Het heeft een enorme impact op zowel de baby als de ouders. Het is een magische maar ook een kwetsbare tijd in je leven en daarom is het zo belangrijk dat jullie als team op dezelfde golflengte zitten en  samen goed voorbereid zijn.

Ik geef inzicht in wat voor jullie als stel het beste werkt, hoe jullie je samen kunnen voorbereiden op de aanstaande bevalling en welke keuzes jullie kunnen maken. Daarnaast begeleid ik jou en je (beval) partner om te bevallen vanuit je eigen kracht, zodat jij de regie hebt over je bevalling en je gesteund voelt in je proces. Hoe veiliger een vrouw zich voelt, hoe meer zij kan ontspannen en hoe groter de kans op een rustige en fijne bevalervaring.  

Met de juiste informatie, kennis en begrip zal het jullie meer rust en vertrouwen geven om het bevalproces positief te ondersteunen, hoe dit ook zal verlopen en tegelijkertijd een fijne start bieden aan een nieuw leven. 

Weet dat een goede voorbereiding je helpt om tijdens je bevalling vol zelfvertrouwen beslissingen te nemen.

Wanneer de wijsheid al in je zit, hoef je je dat alleen maar te herinneren.