Zwangerschapscoach

Juist in je zwangerschap kun je als aankomende moeder behoefte hebben aan extra ondersteuning en begeleiding die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en behoeftes.

 

Help jezelf naar je zwangere lichaam te luisteren, in je kracht te komen en met vertrouwen te genieten van je zwangerschap.

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven voor elke vrouw maar ook een tijd van grote verandering. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel kan dit soms een grotere impact hebben dan vooraf verwacht en kan dit zorgen voor de nodige onzekerheden en twijfels. Deze kunnen klein of groot zijn, waardoor je je uit balans voelt en niet meer goed in staat bent om te ontspannen. Je kindje voelt jouw spanning en reageert hierop. Minder spanning in je lichaam is daarom voor jullie beide prettig. Juist daarom kun je als aankomende moeder behoefte hebben aan extra ondersteuning en begeleiding die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en behoeftes.

Of je gaat bevallen van je eerste kindje en daar onzeker over bent of van een volgend kindje. Misschien ben je erg ontevreden over je eerste bevalling en wil je het nu helemaal anders doen. Je eerdere ervaring kan je helpen om deze keer bewuster keuzes te maken. Misschien heb je een bepaald soort angst voor deze bevalling, die je moeilijk zelf beredeneren kan. Elke bevalling is een kans om het (nog meer) op jouw manier te doen en een beleving te creëren naar jouw eigen wensen en behoeftes.

Tijdens de individuele coaching

Gaan we samen kijken naar wat er op dit moment in je leven speelt en waar je zinvolle ondersteuning en begeleiding bij zoekt, afgestemd op jouw situatie met oefeningen waar jij je prettig bij voelt. Waardoor je meer bewustwording krijgt en leert om te ontspannen en te luisteren naar hetgeen je lichaam aangeeft. Dit biedt je de mogelijkheid om samen (met je kindje in je buik) met (zelf)vertrouwen een ontspannen zwangerschap te beleven en een veilige bassis te leggen. 

Zwangerschapscoaching richt zich o.a. op

  • Om RUST te creëren en BALANS te brengen tussen lichaam en geest.
  • Je te helpen om weer te GENIETEN van dit unieke moment in je leven.
  • (ZELF)VERTROUWEN te krijgen in je ZWANGERSCHAP, BEVALLING en de GEBOORTE van je kindje.
  • Het vergroten van je KRACHT, KENNIS en REGIE.
  • Het VERSTERKEN van de binding met je kindje.

Vanessa; Ik bied je een veilige, niet-oordelende en ondersteunende ruimte om jou in vertrouwen te nemen, te delen, te ventileren en af ​​te stemmen.

Voor een zwangerschapscoaching betaal je €100 per uur.
Coaching per skype of zoom is ook mogelijk, hiervoor gelden dezelfde tarieven.
Wanneer je meer/weer wilt genieten van je zwangerschap en je kindje en behoefte hebt aan een luisteren oor. Een telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten is gratis.