Zwangerschapscursus in Den Haag

In deze 2,5 uur durende Birth Prep workshop komen we meteen ter zaken! We bespreken wat jullie kunnen verwachten tijdens de verschillende fases. Leren jullie effectieve ondersteunende tools en een reeks adem- en bevaltechnieken. Jullie zijn nadien goed voorbereid.

Door te leren hoe je op elkaar kunt inspelen, leer je elkaar te ondersteunen en wordt het een bevalling van jullie samen!

Je bevalling en de geboorte van jullie kindje is een van de meest intense en unieke gebeurtenissen die jullie samen zullen beleven! Het is daarom van belang dat jullie als team samen goed voorbereid zijn. Met de juiste informatie zal het jullie meer rust en vertrouwen geven om het bevalproces positief te ondersteunen, hoe dit ook zal verlopen en tegelijkertijd een fijne start bieden aan een nieuw leven.

Wij geven jou en je kleintje graag de beste start. Dat begint al bij een bewuste zwangerschap en tijdens de bevalling kun je met een goede voorbereiding echt een verschil maken. Dit heeft op allerlei manieren een positief effect op het verloop en op je beleving!

Deze workshop is door al onze kennis en ervaring met verloskundige expertise ontwikkeld.

Birth Prep workshop

Amalia van Solmsstraat 155 Den Haag

Zondagochtend
10.00u tot 12.30u

25-9 | 6-11 

Tijdens deze Birth Prep workshop bespreken en oefenen we;

    • BEWEGINGEN en BEVALHOUDINGEN om de ontsluitings- en uitdrijvingsfase te versoepelen. Er zijn verschillende houdingen mogelijk en je zult ervaar wat het beste bij je/jullie past.
    • MASSAGE- en DRUKTECHNIEKEN om ontspanning te bevorderen en verlichting te geven.
    • ADEMTECHNIEKEN om je ontsluitingsweeën op te vangen, te ontspannen tussen de weeën door en hoe je mee kunt gaan in de natuurlijke kracht van de persweeën.
    • Hoe je als (beval)PARTNER haar kunt begeleiden, waardoor zij makkelijker kan ontspannen en zo het bevalproces positief beïnvloed. Partners kunnen vaak meer betekenen dan dat ze van te voren bedenken!
    • Praktische INFORMATIE en UITLEG over de verschillende fases van de bevalling.

Een 2,5 uur durende kennisintensieve workshop samen met je (beval)partner. De workshop is kort en bondig en daarom een goede opfrisser wanneer je eerder bevallen bent of wanneer je een reeds zwangerschapsyoga lessen hebt gevolgd en een goede aanvulling voor jullie voorbereiding op de bevalling.

Voor deze workshop betaal je samen €100,-.

Je kunt je aanmelden wanneer jullie daar zelf behoefte aan hebben, we raden aan om vanaf 25 weken de workshop te volgen. De workshop is uniek, praktisch en down to earth, voor iedereen toegankelijk, man proof (nuchter, helder & compact) en in een ontspannen, toegankelijke sfeer. Incl. digitale hand-out.

DEZE WORKSHOP IS, WANNEER GEWENST,  OOK VIA ZOOM LIVE TE VOLGEN!

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding het MINDFUL MOM SUPPORT moment online aan. Dit moment wordt eens per maand gratis gegeven! Aanmelden via het rooster.

KIJK HIER VOOR EXTRA ONLINE VIDEO YOGA & INFO LESSEN.

Dutch NL English EN