Assal

Assal

Ik ben Hathayoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga en babymassagedocent.

Ruim 20 jaar geleden begon ik met mijn opleiding in Beeldende Kunst en heb met succes mijn bachelor behaald. Tijdens mijn studie was ik vooral geïnteresseerd in kunstzinnig therapie. Om die reden heb ik naast mijn studie met zowel gewone kinderen, als met kinderen met een beperking gewerkt. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen. In diezelfde tijd ben ik met yoga begonnen en dat heeft me sindsdien nooit meer losgelaten.

Inmiddels heb ik Master kunstgeschiedenis van Leiden uiniversiteit. Kunstgeschiedenis is zeer interessant voor mij, maar ik wilde naast mij studie meer onder mensen zijn en met mensen werken.

Na de geboorte van mijn zoon Ilya ben ik mij meer gaan richten op mijn twee grote passies: yoga en mijn motto luidt dan ook:” Make Your Passion Your Profession “. Ik zou dit graag willen delen en willen doorgeven aan anderen.

In 2008 ben ik gestart met Hathayoga opleiding en tegelijkertijd zwangerschapsyoga opleiding en Kinderyoga opleiding bij Fiore osmose yoga en Mindful trainer inmiddels allemaal met succes afgerond. Ik geef nu inmiddels 10 jaar actief les bij verschillende yoga praktijken en sportscholen, waar ik enorm van geniet.