Zwangerschapslessen in Den Haag

Onze wekelijkse pre- & postnatale lessen bieden je een volledige ondersteuning, waarbij je lichamelijk en mentaal goed voorbereid wordt op je bevalling. De zwangerschapslessen dragen kennis en ervaring uit en zijn uniek door een combinatie van methodes en technieken welke specifiek ontwikkeld zijn voor zwangere en bevallen mama’s.

Bij ons vind je alles om je optimaal voor te bereiden! We onderscheiden ons door een gevarieerd en ondersteunend lesaanbod, waarin we voor alle mama’s binnen onze community unieke, verdiepende; mama specials, mama circle en mama support aanbieden.

Tijdens je zwangerschap

Zwangerschapsyoga Den Haag

Zwangerschapsyoga Den Haag

Zwangerschapsyoga is voor iedere aanstaande mama die de positieve effecten van beweging, ontspanning en voorbereiding wil ervaren en toepassen. Wij geven jou en je kleintje graag de beste start! Dat begint al bij een bewuste zwangerschap en een ondersteunende voorbereiding.

Lees meer
Yoga en Mindful zwanger Den Haag

Yoga en Mindful zwanger Den Haag

In deze les staat ontspanning centraal. Om met een positieve mindset je bevalling tegemoet te gaan. Zodat je tijdens je bevalling helder en gefocust bent en op een ontspannen en kalme manier kunt bevallen.

Lees meer
Prenatal pilates Den Haag

Prenatal pilates Den Haag

Prenatal pilates has a significant role in strengthening the pelvic floor muscles, the core, abdominal area and developing intentional control of your body. You start to feel relaxed, in balance and will have less pelvic instability problems.

Lees meer

Na je bevalling

Outdoor Mama Move Strong Den Haag

Outdoor Mama Move Strong Den Haag

Het is bewezen dat actief bewegen tijdens een gezonde zwangerschap en na een bevalling vele voordelen heeft! Een goede conditie van lichaam & geest, vormt de beste voorbereiding voor de bevalling en de tijd erna.

Lees meer
Postnatale yoga Den Haag

Postnatale yoga Den Haag

In de postnatale mama move lessen heb je écht even tijd voor jezelf! Om spanning los te laten, de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

Lees meer
Mama en Baby yoga pakket

Mama en Baby yoga pakket

Een goede voorbereiding op het 4e trimester met de postpartum prep,  voor jullie samen de mama en baby yoga of babymassage en een moment voor jou alleen in de postnatale lessen, om de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

Lees meer

Met je kindje

Babymassage Den Haag

Babymassage Den Haag

Babymassage is een fijne manier om als ouder(s) samen te ontspannen, te verbinden met je kindje en zo jullie band te versterken. De babymassage is niet alleen erg leuk om te doen, maar het is ook heel bruikbaar en helpend voor je kindje.

Lees meer
Mama en Baby yoga Den Haag

Mama en Baby yoga Den Haag

Dit is een 4 weekse lessen reeks voor jullie samen! Na je bevalling is mama en baby yoga heel geschikt om weer op een veilige en fijne manier in beweging te komen, terwijl je kindje dichtbij je is.

Lees meer
Mama en Baby at Home

Mama en Baby at Home

Ben je pas bevallen en wil je met je baby een speciaal op jullie afgestemde les in je eigen omgeving ervaren? Dat kan, ik kom bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Of samen met een vriendin die ook pas bevallen is kun je deze les at Home boeken.

Lees meer