Zwangerschapslessen in Den Haag

Onze wekelijkse pre- & postnatale lessen bieden je een volledige ondersteuning, waarbij je lichamelijk en mentaal goed voorbereid wordt op je bevalling. De zwangerschapslessen dragen kennis en ervaring uit en zijn uniek door een combinatie van methodes en technieken welke specifiek ontwikkeld zijn voor zwangere en bevallen mama’s.

Bij ons vind je alles om je optimaal voor te bereiden! We onderscheiden ons door een gevarieerd en ondersteunend lesaanbod, waarin we voor alle mama’s binnen onze community unieke, verdiepende; mama specials en mama support aanbieden.

Tijdens je zwangerschap

Zwangerschapsyoga Den Haag

Zwangerschapsyoga Den Haag

Zwangerschapsyoga is voor iedere aanstaande mama die de positieve effecten van beweging, ontspanning en voorbereiding wil ervaren en toepassen. Wij geven jou en je kleintje graag de beste start! Dat begint al bij een bewuste zwangerschap en een ondersteunende voorbereiding.

Lees meer
Mama Move Strong  (zwangerschapstraining)

Mama Move Strong (zwangerschapstraining)

De mama move strong lessen geven je een positief gevoel en een gezonde boost!
Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk je bevalling in gaat.

Lees meer
Prenatal pilates Den Haag

Prenatal pilates Den Haag

Prenatal pilates has a significant role in strengthening the pelvic floor muscles, the core, abdominal area and developing intentional control of your body. You start to feel relaxed, in balance and will have less pelvic instability problems.

Lees meer

Na je bevalling

Mama Flow yoga Den Haag

Mama Flow yoga Den Haag

In de mama flow lessen heb je écht even tijd voor jezelf! Om spanning los te laten, de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

Lees meer
Mama en Baby Mix & Match

Mama en Baby Mix & Match

Voor jullie samen de mama en baby yoga en/of de babymassage en een moment voor jou alleen in de postnatale lessen, om de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

Lees meer

Met je kindje

Babymassage Den Haag

Babymassage Den Haag

Babymassage is een fijne manier om als ouder(s) samen te ontspannen, te verbinden met je kindje en zo jullie band te versterken. De babymassage is niet alleen erg leuk om te doen, maar het is ook heel bruikbaar en helpend voor je kindje.  Babymassage is een heerlijk...

Lees meer
Mama en Baby yoga Den Haag

Mama en Baby yoga Den Haag

Dit is een 4 weekse lessen reeks voor jullie samen! Na je bevalling is mama en baby yoga heel geschikt om weer op een veilige en fijne manier in beweging te komen, terwijl je kindje dichtbij je is.

Lees meer
Mama en Baby at Home

Mama en Baby at Home

Ben je pas bevallen en wil je met je baby een speciaal op jullie afgestemde les in je eigen omgeving ervaren? Dat kan, ik kom bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Of samen met een vriendin die ook pas bevallen is kun je deze les at Home boeken.

Lees meer