TEAM VANSI

Vanessa

Vanessa

Met veel plezier geef ik al jaren begeleiding en ondersteuning aan zwangere en partners Het is mooi om te zien hoe aanstaande ouders in de zwangerschap zich samen voorbereiden en geleidelijk toe groeien vol vertrouwen naar de bevalling en geboorte van hun kindje. 

Lees meer….

Assal

Ik ben Hathayoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, babymassagedocent en mindful trainer. Ik geniet er enorm van om met zwangere te werken en deze doelgroep te mogen ondersteunen tijdens een van de mooiste reizen van hun leven.

 

Lees meer….

 

Babette

Bij yoga gaat het om de eigen ervaring, in het hier en nu. Als je je daaraan kan overgeven brengt dit zowel voor de zwangere vrouw een diepere verbinding met haar lichaam en bevordert dit ook voor het kindje in de buik een veilig thuisgevoel en legt daarmee een belangrijke basis voor leven in vertrouwen. 

Lees meer….

 

Catarina

Catarina’s goal is to help people move and breathe in the way that best serves them and their individual physiology. Her teaching style is intuitive and integrative, influenced by Catarina’s teacher training in Qi Qong and Breathing Meditation, and her practice in Feldenkrais and Body-Mind Centering.

Lees meer…

Luz

Haar liefde voor zwangerschap heeft een grote rol gespeeld in het willen weten wat er nu werkelijk gebeurt met onze hormonen en hoe dit een impact heeft op ons denken en onze gevoelens. Vandaaruit deelt ze graag al haar kennis en ervaring, zodat jij een fijne zwangerschap en kraamtijd kan ervaren. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!

Lees meer …

Fleur

My goal is to enable women to have the birthing experience they envision. In order to do that, I will help you prepare for birth and offer continuous support during and after your birth, however long it will take and wherever you decide to give birth. 

Lees meer….