Join our community and Enrich your journey!

VERGOEDING

Studio Vansi is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, lid van Europese Yoga Unie en studio Vans heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars als zijnde erkende zorgaanbieder.

Hierdoor vergoeden bijna alle ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan onze zwangerschaps-, mama & baby-, postnatale-, privé lessen, workshop, cursussen, coaching en doula.

Voor een vergoeding heb je doorgaans een aanvullende verzekering nodig. Per aanvullende verzekering is het verschillend wat en hoeveel je vergoedt krijgt. Het kan ook zijn dat je partner in aanmerking komt voor een vergoeding of dat je dit via je werkgever vergoed krijgt. Vraag dus ook daar naar de mogelijkheden.

Voor vragen over vergoeding kan je het beste rechtstreeks contact opnemen met je verzekeraar. Wanneer nodig kun je na de bijeenkomst een aangepaste factuur/bewijs van deelname krijgen waarop alle gegevens staan die nodig zijn voor de vergoeding.