LOCATIES

Onze wekelijks Mama Move lessen, Mama zwangerschapscursussen & workshops zijn te volgen op de locatie, dag en tijd van je keuze. Je vindt ons op verschillende locaties bij jou in de buurt in Den Haag.

LET OP: voordat je naar de les, cursus of workshop komt check voor de juiste locatie de pin in de app of kijk in je account onder je boeking!

Bezuidenhout: Amalia van Solmsstraat 155, 2595TA Den Haag -Voorburg

(Zwangerschapsyoga, Birth Prep workshop & Birth Prep zwangerschapscursus)

Je kunt je auto in de straat gratis parkeren. De ingang is aan de rechter zijkant van het grijze gebouw (rechts van het grote schoolgebouw) waar met blauwe letters 155 op staat rechts. Als je binnenkomt ga je naar rechts en daar vindt je de ruime lichte yogazaal.

Benoordenhout, Landgoed Clingendael, van Alkemadelaan Den Haag

(Outdoor MomWorkout, Zwangerschapsyoga; van mei t/m september)

Vanaf de van Alkemadelaan (tegenover de van Montfoortlaan) neem je het rechter bruggetje het bos in, volg het pad richting het rosaruim tot aan de paal met bord waarop staat; landgoed Clingendael rechts, daar sla je rechtaf het pad tussen de struiken door. Dan zie de rustige, serene plek rechts richting het water bij de boom.

LET OP: in de winterperiode is het startpunt voor de outdoor MomWorkout bij het rechterbruggetje voor de ingang van het park.

Bezuidenhout, Haags Yoga Centrum, De Sillestraat 13, 2593TS Den Haag

(Prenatal Pilates)

 

Statenkwartier: Verloskundige Mundo, Scheveningseweg 72, 2517KX Den Haag

(Birth Prep zwangerschapscursus)

Je kunt je auto via de linkerkant van het pand aan de achterzijde gratis parkeren. Wanneer je binnenkomt loop je gelijk links de trap omhoog, dan zie je links de lesruimte.

Benoordenhout: Bronovo Fysioruimte, Bronovolaan 5, 2597AX Den Haag

(Pre- & Postnatal yoga, Zwangerschapsyoga)

Je kunt je auto voor het ziekenhuis of op de van Hogenhoucklaan aan de kant van de verloskundige praktijk parkeren. Als je met de bus komt; busnummer 20 (van Hogenhoucklaan stop Bronovo) of busnummer 23 (van Alkemadelaan stop Bronovo). In de fysioruimte worden de lessen gegeven. De ingang van de fysioruimte is ongeveer 75 meter naar rechts van de hoofdingang van het ziekenhuis, richting de verloskundige praktijk.

Centrum: Wake Up Yoga, Piet Heinstraat 98, 2518CL Den Haag

(Zwangerschapsyoga & Mama & Baby yoga)

Je kunt je auto in de straat betaald parkeren of bij de AlbertHein XL, hier kun je de eerste 2 uur gratis parkeren. Als je binnenkomt loop je via de zitruimte door de gang naar de intieme en aangename yogazaal.

Dutch NL English EN