KEIZERSNEE RETREAT (BACK)

Uniek retreat gecreëerd om vrouwen die bevallen zijn met een keizersnede te helpen reflecteren, verbinden, ondersteunen en ontspannen om zo het speciale en transformerende moment van je bevalling te eren.

Je bent bevallen van je kindje via een keizersnede; van harte gefeliciteerd lieve mama!

Een bevalling is een levensveranderende ervaring voor elke vrouw, hoe je bevallen ook is verlopen! Of je nu onverwachts of gepland een keizersnede bevallen hebt ervaren het kan overweldigend zijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en het kan dan ook vaak tijd kosten om dit te verwerken. Hoe fijn is het dan om je ervaringen en gevoelens te delen met andere mama’s die hetzelfde hebben meegemaakt.

Dit keizersnede retreat is een unieke sharing en connecting circle. Speciaal gecreëerd voor jou en om samen te bundelen met gelijkgestemde vrouwen, hoe lang geleden je keizersnee bevalling ook was. Tijdens dit retreat bieden we je veilige en ondersteunende ruimte om te delen, te ventileren en te helen samen met andere vrouwen.

ERVAAR JE O.A.;

 • Gevoelens van eenzaamheid, schuld, teleurstelling of gefaald hebben als barende vrouw.
 • Dat je je emoties niet kunt plaatsen of emotionele leegte.
 • Dat je het lastig vindt om je bevalling te verwerken, maar wel behoefte hier aan hebt.
 • Dat je de ervaring van de bevalling nog geen plekje hebt gegeven, ook al is het lang geleden.
 • Een gevoel van onbegrip omdat niemand lijkt te begrijpen wat je hebt meegemaakt.
 • Miss je aandacht en heling voor je ervaring.

HEB JE BEHOEFTE AAN O.A.;

 • Lijkt het je fijn om met andere mama’s te connecten en ervaringen te delen.
 • Je bevalling te reflecteren, accepteren en een plek te geven.
 • Wil je je ervaring helen; door met aanwezigheid, vertrouwen en je eigen kracht, jezelf liefdevol te benaderen, ondersteunen, voeden en verbinden.
 • Fysieke selfcare womb- en psoas healing.
 • Een holistische benadering over het verloop na een keizersnee voor jou en je kindje.

Uniek retereat gecreëerd om vrouwen die bevallen zijn met een keizersnede te helpen reflecteren, verbinden, ondersteunen & ontspannen om zo het speciale en transformerende moment van je bevalling te eren.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

We gaan verschillende thema’s verkennen; selfcare, meditatie, emotional release , zelfreflectie, hormonal balance en breath awareness en journaling. Je bent welkom vanaf 8 weken tot lang na je bevalling, want je bevalling op een liefdevolle manier afsluiten kan zelfs jaren na je keizersnede bevalling.

Tijdens het retreat is er alle ruimte voor jou; je zult je gedragen en ondersteund voelen, geraakt en gekoesterd. Want alle mama’s in dit retreat delen gemeenschappelijk de keizersnede. We verbinden en bundelen met elkaar en met jezelf, met je inner and outer nature. Door open- en eerlijk je verhaal te delen en te luisteren voel je je gehoort, gezien en gesterkt en creëeren we meer verzachting, heling en bewustwording.

Het is liefdevolle, veilige en er kunnen emoties en gevoelens zijn, benaderd en doorvoeld worden. Je gaat doormiddel van o.a. oefeningen met aandacht en vertrouwen jezelf helen. Zodat je zowel fysiek, mentaal als emotioneel deze ervaring kunt verwerken en een plek mag krijgen in jou leven.

yoga en mindful zwanger Den Haag

VOOR WIE

Voor jou en samen in een klein groepje gelijkgestemde vrouwen, om op een intieme, veilige en diepgaande manier jouw ervaring te koesteren en een plek te geven zodat je zowel fysiek, mentaal als emotioneel deze ervaring kunt verwerken.

prijs

Dit mama retreat bestaat uit een 1 dag en hiervoor betaal je €169,-

Help jezelf om weer beter in contact te zijn, te helen en in je kracht te komen zodat je weer/meer kunt genieten!