ONLINE LES OVERZICHT

Wanneer je behoefte hebt aan fijne, ontspannen en informatieve zwangerschaps-, mama en baby-, postnatale yoga en/of prenatal pilates lessen, workshops of cursussen in je eigen omgeving, meld je dan aan. Wij bieden live online lessen aan, voor als je liever thuis blijft, op vakantie bent of in het buitenland woont. De online lessen zijn te volgen het gehele jaar door, overal ter wereld en tegelijkertijd in contact met andere zwangere of bevallen mama’s.

Hoe werken de live online lessen, workshops & cursussen:

  • Meld je aan voor de online les, workshop of cursus via het rooster of de Eversport app.
  • Inschrijven kan met je membership, strippenkaart of gereserveerde workshop/cursus ticket.
  • Voor de live online lessen, workshops of cursus gebruiken wij Zoom als streamprovider, om onze activiteiten live online te streamen. Download daarvoor deze app op je telefoon, tablet of laptop.
  • De link naar de livestream van de les/workshop/cursus zal 15 minuten voor aanvang beschikbaar zijn in je Eversport account onder “mijn boekingen”. Als je klikt op “Nu naar de live stream”, wordt je naar de juiste pagina geleidt en kun je de live online activiteit bijwonen.
  • Zorg dat je op tijd klaar zit met (opgeladen) telefoon, laptop of tablet, je yogamat en/of dekentje, kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en water of thee.
  • Zo’n 5/10 minuten voor dat de les/workshop/cursus van start gaat, zal de docent online zijn. Er zal een korte toelichting volgen, voordat we beginnen.
  • We beginnen op de aangegeven tijd met de les, dus zorg dat je op tijd online bent verbonden via Zoom.

GRATIS ONLINE

Mama Support online

Mama Support online

Voor alle (aanstaande) mama's binnen onze community is er een mama support moment, deze les is eens per maand gratis en vrijblijvend bij te wonen. A good condition for body & mind, is the best preparation for childbirth and the time after. Heb je als aanstaande of...

Lees meer

Een goede conditie van lichaam & geest,

vormt de beste voorbereiding voor de bevalling en de tijd erna.

Deze lessen, workshops en cursussen kun je ook ONLINE volgen:

Online – lessen tijdens je zwangerschap

Zwangerschapsyoga in Den Haag

Zwangerschapsyoga in Den Haag

De plek voor iedere aanstaande mama die de positieve effecten van yoga, ontspanning,en voorbereiding wil ervaren en toepassen. Wij geven jou en je kleintje graag de beste start! Dat begint al bij een bewuste zwangerschap en een ondersteunende voorbereiding.

Lees meer
Prenatal pilates in Den Haag

Prenatal pilates in Den Haag

Prenatal pilates has a significant role in strengthening the pelvic floor muscles, the core, abdominal area and developing intentional control of your body. You start to feel relaxed, in balance and will have less pelvic instability problems.   Through awareness...

Lees meer

Online – lessen na je bevalling

Postnatale yoga in Den Haag

Postnatale yoga in Den Haag

In de postnatale mama move lessen heb je écht even tijd voor jezelf! Om spanning los te laten, de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

Lees meer

Online – lessen met je kindje

Mama en Baby yoga in Den Haag

Mama en Baby yoga in Den Haag

Dit is een 4 weekse lessen reeks voor jullie samen! Na je bevalling is mama en baby yoga heel geschikt om weer op een veilige manier in beweging te komen, terwijl je kindje dichtbij je is.

Lees meer

Online – Cursussen en Workshops

Zwangerschapscursus Den Haag

Zwangerschapscursus Den Haag

In deze 2,5 uur durende cursus bespreken we wat jullie kunnen verwachten tijdens de verschillende fases; zowel fysiek, metaal als praktisch. Leren we jullie reële ondersteunende tools en een reeks adem- en bevaltechnieken. Zodoende krijgen jullie meer vertrouwen en zijn jullie goed voorbereid.
– Vanaf 25 weken deelnemen
– Op zondag van 10.00-12.30
– Uniek, praktisch en compact
– €100 samen
– Incl. Hand-out

Lees meer
Zwangerschapscursus Den Haag: 2 weekse Birth Prep

Zwangerschapscursus Den Haag: 2 weekse Birth Prep

In deze 2x 2,5 uur durende cursus geven we jullie naast de fases, adem- en bewegingstechnieken, alle juiste en effectieve tools, kennis en handvatten mee, die ondersteunen tijdens de bevalling. Zodat jullie nadien zelfverzekerd zijn, weten wat je te wachten staat en met een voorbereid gevoel de bevalling tegemoet gaan.
– Vanaf 25 weken deelnemen
– 2 avonden van 19.00-21.30
– Uniek, zinvol en reëel
– €185 samen
– Incl. Hand-out

Lees meer
Zwangerschapscursus Den Haag: 4 weekse Birth Prep

Zwangerschapscursus Den Haag: 4 weekse Birth Prep

Met deze 4x 2,5 uur durende, SUPER complete en informatieve cursus weten jullie precies wat je te wachten staat! We leren jullie o.a. alle ins en outs, realistische verwachtingen en je empowerment aan te sturen. Dit geeft enorm veel inzicht, vertrouwen, rust, kennis en regie. Een completere voorbereiding is er niet!
– Vanaf 25 weken deelnemen
– 4 avonden van 19.00-21.30
– Uniek, reëel en compleet
– €350 samen
– Incl. Hand-out & oefeningen

Lees meer
Postpartum Prep workshop Den Haag

Postpartum Prep workshop Den Haag

Wat kun je verwachten in het 4e trimester? Er is nog weinig aandacht voor de periode na de bevalling. Dit doordat de focus zó op de geboorte van je baby ligt, dat je vergeet om je goed voor te bereiden op wat komen gaat in de kraamtijd. Want dan begint het eigelijk pas!

Lees meer
Dutch NL English EN