Mama zwangerschapsretreat

Luxe, informatief & ontspannen weekend, speciaal voor aanstaande mama’s.

Yoga & mindfulness, voorbereiding op de bevalling en geboorte, ontspanning, rust, natuur en tijd voor jou!

 

 Wil je met Vertrouwen,

Rust, Kennis & Regie Voorspoedig Bevallen?

Tijdens dit zwangerschapsretreat kun je je samen met andere zwangere onderdompelen in de wereld van zwanger zijn. Tegelijkertijd ontspannen en tot jezelf komen op deze unieke locatie in Zeeland. Ver weg van de drukte stil staan bij deze bijzondere fase in je leven.

Je geniet van ontspannen yoga- en mindfulness lessen speciaal gericht op je zwangerschap en je bevalling. Je bereidt je voor op wat gaat komen met informatieve workshops; je leert tools en tips, zodat je de bevalling met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Daarnaast begeven we ons in een prachtige omgeving wat uitnodigt voor een wandeling naar het strand of Domburg. Of geniet bij het verblijf van een ontspannende (zwangerschaps)massage, het luxe indoor zwembad en de sauna. Beleef dit speciaal voor jou afgestemde weekend, geheel verzorgt met fijne kamers en gezond & lekker eten!

Het weekend is inclusief;

 • Twee overnachtingen in een mooie kamer op basis van 2 personen, incl eigen badkamer.
 • Volledig verzorgde maaltijden (met vegetarische opties). Tussendoor staan er gezonde snacks, fruit en thee tot je beschikking.
 • Professionele begeleiding van ervaren zwangerschapsdocenten, opgeleid in o.a. pre- en postnatale yoga, Bliss Baby yoga, Birthlight-, Spinning Babies methode, Mindfulness Childbirth en Doula begeleiding.
 • Yogalessen waar met name ontspanning & mindfulness centraal staan en om soepelheid/flexibiliteit en bewust zwanger zijn te bevorderen.
 • Twee verschillende workshops met het thema; Hoe ben je zelf goed voorbereid op de geboorte van je kleintje en daarna?
 • Op zaterdagavond is er een sharing mama circle en daarna een mooie film over dit thema.
 • Indoor zwembad en sauna.
 • Opgemaakte bedden & handdoeken en goodiebag.

Optioneel bij te boeken

 • Een speciale ontspannende zwangerschapsmassage.

Vrijdag

Verwelkomen we je vanaf 17.00 uur. Ronds 18.30 gaan we aan tafel en maken we kennis met elkaar onder het genot van een heerlijke huisgemaakte vegatarische maaltijd. Na het eten heb je even de tijd voor jezelf zodat je kunt settelen in je kamer en op de plek. Daarna komen we samen in de yogazaal voor een verdere kennismaking en een diepe ontspanning waarbij je alle dagelijkse activiteiten achter je kan laten.

Zaterdag

Starten we met een zwangerschapsyogales met diepe ontspanningen en rust. Na de les genieten we van een heerlijk uitgebreid ontbijt, waarna je vrij bent om te doen wat je wilt; je kunt luieren, een boek lezen, een wandeling maken, zwemmen, naar de sauna of een heerlijke ontspannings massage. Geniet van de plek en de prachtige omgeving en laat je uitnodigen om hier van te genieten en tot rust en bezinning te komen.

Rond 13 uur staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Na de lunch gaan we met het middagprogramma verder en kun je deelnemen aan de workshop ter voorbereiding op je bevalling. Waarna je nog weer even de tijd hebt voor jezelf of met andere aankomende mama’s samen te zijn.

Om 18,30 genieten we samen van het diner en aansluitend gaan een mooie en inspirerende film kijken en o.a. daarover praten in de sharing mama circle. Er is ruimte voor alles wat er speelt bij je!

Zondag

Starten we opnieuw met een les zwangerschapsyoga met diepe ontspanning en rust en volgt er een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarna gaan we een mooie wandeling in de prachtige natuur maken, waarvan een deel in stilte plaatsvindt. Wil je liever niet wandelen, dan kan je ook kiezen om tijd voor jezelf te nemen.

Rond 13.00 uur genieten we van een heerlijke verse lunch. Na de lunch is er weer een workshop ter voorbereiding op je bevalling, geboorte en het 4e trimester.

Rond 16.00 uur sluiten we samen het retreat af met een sharing circle. Dan heb je nog even tijd om je spulletjes te pakken. We nemen afscheid van elkaar om 16.30 uur.

 

Het zwangerschapsretreat weekend bestaat uit;

 • Weekend van vrijdag 3 april t/m zondag 5 april
 • Special voor zwangere vanaf 20 weken t/m 36 weken zwangerschap.
 • Tarief op basis van een 2-persoons kamer €449,- Voor een eigen kamer €649,-.

Bij te boeken; ontspannen zwangerschapsmassage €65,-.