Privé Birth Prep workshop regio Den Haag

Wil je liever een privé workshop volgen? Waarin we je inzicht geven in de mogelijkheden, voorzien van de juiste, reële kennis en informatie, en persoonlijke aandacht hebben voor je wensen en behoeftes die voor jou/jullie van belang zijn en die je wilt toepassen tijdens je bevalling.

 

Part of Birthing without fear is trusting your instincts!

Lijkt het je fijn om een eenmalige workshop bij jou thuis te volgen, die jou/jullie een op maat gemaakte privé bevalcursus biedt. Omdat een 1 op 1 moment beter bij jou/jullie situatie past. Of omdat je specifieke onderwerpen meer aandacht wil geven. Of al eerder bevallen bent en het deze keer nog meer op jou manier wilt doen. In deze workshop zullen we al jou/jullie persoonlijke wensen en behoeftes uiteen zetten en geven we inzicht in de mogelijkheden. 

Wanneer je goed bent voorbereid met realistische verwachtingen ervaar je minder stress, angst en pijn, ongeacht de setting en het verloop. Want hoewel je ook met de perfecte voorbereiding geen invloed hebt op het beloop, heb je die wel degelijk op de beleving!

Ook leuk om als VOUCHER cadeau te geven!

Onderwerpen die aanbod kunnen komen zijn o. a.: 

 • Verschillende (Birthlight) YOGA en LICHAAMSGERICHTE oefeningen voor tijdens je zwangerschap en je bevalling.
 • Praktische UITLEG, INFORMATIE en VOORBEREIDING over de bevalling (o.a. opvangen van weeën, hormonen en perstechniek), GEBOORTE en KRAAMTIJD.
 • ACTIEVE-, ONTSPANNINGS- en ADEMOEFENINGEN.
 • Specifieke HYPNOBIRTHING ademtechniek voor persfase.
 • Effectieve HOUDINGEN en BEWEGINGEN die je kunt toepassen voor meer verlichting.
 • SPINNING BABIES methode en/of MINDFUL BEVALLEN technieken.
 • MASSAGE en/of DRUKTECHNIEKEN.
 • Wat je kunt doen en waar je op kunt letten om de REGIE te behouden,
 • Hoe je met meer VERTROUWEN om kunt gaan met baringspijn.
 • Alles over PIJN; wat is het, waarom, hoe werkt het? (angst reducerend).
 • Hoe ondersteunend je PARTNER voor je kan zijn tijdens de bevalling.
 • Wanneer het anders loopt; hoe bereid je je voor op een MEDISCHE bevalling.
 • Tips om tijdens de zwangerschap o.a. BEKKENKLACHTEN te voorkomen, dan wel inperken of verhelpen.
 • De BAND met je ongeboren KINDJE.
 • POSTPARTUM, periode ná je bevalling.

De privé workshop bestaat uit één moment van ongeveer 2,5 uur, dit kan fysiek op afspraak bij jou thuis of live online zijn. Of het nu je eerste of laatste bevalling is, je extreem angstig bent of juist uitkijkt naar de bevalling. We ondersteunen je graag; je wordt voorzien van de juiste informatie en hebben persoonlijkse aandacht voor je wensen die op jou/jullie van toepassing zijn. Deze workshop is ook te boeken als je bijna gaat bevallen als ‘Last minute”!

Voor deze workshop betaal je €185,-.

Mocht je liever privé les(sen) willen volgen dan betaal je 100,- per les. Wanneer je een reeks privé lessen wilt volgen, wordt de prijs met een -% aangepast.

Binnen Den Haag worden geen reiskosten gerekend, daar buiten worden de reiskosten in overleg in rekening gebracht.

Studio Vansi is aangesloten bij de Vereninging Yogadocenten Nederland, lid van Europese Yoga Unie en studio Vansi heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars als zijnde erkende zorgaanbieder. Hierdoor vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan o.a. onze zwangerschapscursus en workshops.

Voor een vergoeding heb je doorgaans een aanvullende verzekering nodig. Per aanvullende verzekering is het verschillend wat en hoeveel je vergoedt krijgt. Het kan ook zijn dat je partner de cursus vergoed krijgt. Voor vragen over vergoeding kan je het beste rechtstreeks contact opnemen met je verzekeraar.

DEZE WORKSHOP IS, WANNEER GEWENST,  OOK VIA ZOOM LIFE TE VOLGEN!

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding het MINDFUL MOM SUPPORT moment online aan. Dit moment geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via het rooster.

KIJK HIER VOOR EXTRA ONLINE VIDEO YOGA & INFO LESSEN.

Dutch NL English EN