SPINNING BABIES®

Vergroot de kans op een soepele bevalling! 

Spinning Babies is een methode die jullie speciaal ontwikkelde technieken en basisprincipes leert met behulp van de fysiologie van moeder en kind. De houdingen en bewegingen kosten niet veel moeite en kunnen de fysieke processen in de zwangerschap en bevalling positief beïnvloeden.

Een lichaam dat in evenwicht en flexibel is reageert beter op het proces van bevallen en maakt het makkelijker om de weeën goed op te vangen. Spinning Babies ondersteunt en fysiologische bevalling in elke setting en geeft je inzichten en vertrouwen.

De methode is erop gericht om bewegingsvrijheid te creëren, doormiddel van een reeks pijnstillende vaardigheden te leren. Hierdoor herstel je de balans in je lichaam zodat er voor je baby bewegingsruimte ontstaat, jij je fitter zult voelen tijdens je zwangerschap en veel vertrouwen zal geven om een zo soepel mogelijk bevalling te stimuleren.

Je leert technieken, houdingen en bewegingen die tijdens de bevalling:

  • De baby STIMULEERT om makkelijker in te dalen en de IDEALE startpositie kan aannemen, dit is van groot belang voor een SOEPELE bevalling.
  • Veilige TRANSITIES en BEVALHOUDINGEN die je tijdens je bevalling kunt inzetten, om meer ruimte en verlichting aan jezelf en je kindje te geven.
  • Geeft meer VORDERING in de ontsluitng en de baby kan FLECTEREN tijdens het geboorteproces om zo makkelijker de spildraai te kunnen maken.
  • De METHODE stimuleert bv. een sterrenkijker, stuisligging of andere positie te veranderen ofwel voorkomen.
  • Effectieve INTERVENTIES toepassen om je bevalling positief te BEÏNVLOEDEN.
  • Geeft veel VERTROUWEN om zo een ACTIEF mogelijke geboorte te creëren.

www.spinningbabies.com