Zwangerschapscursus DeLFT

Je bevalling en de geboorte van jullie kindje is een van de meest intense en unieke gebeurtenissen die jullie samen zullen beleven! Het is daarom van belang dat jullie als team samen goed voorbereid zijn en op dezelfde golflengte zitten. Dit geeft o.a. inzicht in wat voor jullie het beste werkt, zodat jullie de bevalling positief kunnen beïnvloeden en de juiste omstandigheden creëren, die de bevalling makkelijker en minder pijnlijk maken, hoe deze ook zal verlopen.

Onze Birth Preps zijn alles omvattend; met kennis, inzichten, realistische verwachtingen en zinvolle handvatten ter ondersteuning voor zowel een optimale lichamelijke als mentale voorbereiding op de bevalling. We geven jullie de juist fysieke mogelijkheden (o.a. pijndempende en actieve tools), mentale inzichten (vergroten van je vertrouwen, veerkracht en mindset) en praktische kennis (met verloskundige en doula benadering, begrip en ervaring).

We zijn gespecialiseerd in het geven van een empowering, inzichtvolle en unieke zwangerschapscursus, die door al onze wijsheid, kennis en begrip met verloskundige en doula expertice gebundeld zijn.

Wil je met vertrouwen, rust en kennis vanuit je eigen regie bewust bevallen?

Het is van belang dat jullie goed voorbereid zijn! Dit geeft o.a. inzicht in wat voor jullie het beste werkt, zodat jullie de bevalling positief kunnen beïnvloeden en de juiste omstandigheden creëren, die de bevalling makkelijker en minder pijnlijk maken, hoe deze ook zal verlopen.

Onze zwangerschapscursussen zijn alles omvattend; met kennis, inzichten, realistische verwachtingen en zinvolle handvatten ter ondersteuning voor zowel een optimale lichamelijke, mentale als praktische voorbereiding op de bevalling.

ZWANGERSCHAPSCURSUS DELFT

Onze kennisintensieve zwangerschapscursussen zijn in het NL en ENG te volgen
Deelnemen vanaf 25 weken
Vanaf €100 samen

1 daagse Birth Prep

2 weekse Birth prep

4 weekse Birth Prep

 • Vanaf 25 weken deelnemen
 • 2,5 uur kennisintensieve zwangerschapscursus
 • Nuchter, helder & compact

Online aanmelden en betalen via Eversport

 • Kies de gewenste datum voor de zwangerschapscursus bij BOEK HIER.
 • Maak via Eversport een account aan en betaal je  aankoop online.
 • Via de Eversport App heb je direct inzicht in je aankoop en reservering.

Tijdens deze zwangerschapscursus bespreken en doen we;

 • Praktische INFORMATIE en UITLEG over de verschillende fases van de bevalling.
 • BEWEGINGEN en BEVALHOUDINGEN om de ontsluitings- en uitdrijvingsfase te versoepelen.
 • MASSAGE- en DRUKTECHNIEKEN om ontspanning en verlichting te bevorderen.
 • ADEMTECHNIEKEN om je ontsluitingsweeën op te vangen, te ontspannen tussen de weeën door en hoe je mee kunt gaan met de persweeën.
 • Hoe je (beval)PARTNER jou kan begeleiden, waardoor je makkelijker kan ontspannen en zo het bevalproces positief beïnvloed.
 • Het GOUDEN UUR, eerste uren na de geboorte van jullie kindje.
 • Er is ruimte voor je VRAGEN m.b.t. de bevalling en geboorte.

Wij geven jou en je kleintje graag de beste start! Dat begint al bij een goede, realistische voorbereiding met de juiste kennis en handvatten. Dit heeft op allerlei manieren een positief effect en geeft het vertrouwen om het als team samen te doen.

In de zwangerschapscursus bespreken we wat jullie kunnen verwachten tijdens de verschillende fases; zowel fysiek, metaal als praktisch. Leren we jullie reële ondersteunende tools en een reeks adem- en bevaltechnieken. 

Incl. digitale hand-out.

BOEK HIER
1 – 2 of 4 weekse Birth Prep