Luz

Luz

Luz is een energieke, creatieve geest die ‘outside-the-box’ denkt en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als alternatief therapeut en yogadocent denkt ze buiten de kaders, als holistisch therapeut werd dat haar vak. 

Naast het volgen van verschillende mindfulness- en yogatrainingen in Amerika, Verenigd Koninkrijk, China en India, is ze zich ook gaan verdiepen in hormonen en stress. Haar reis naar verschillende plekken van de wereld, waar ze ook woonde en werkte, zorgde voor een reis in kennis, educatie, ontwikkeling en ervaring.

Haar liefde voor zwangerschap heeft zeker een rol gespeeld in het willen weten wat er nu werkelijk gebeurt met onze hormonen en hoe dit een impact heeft op ons denken en onze gevoelens. Luz heeft zelf enorm geworsteld met haar hormonen in haar zwangerschappen en kraamtijd, dit heeft een enorme impact gehad op haar leven en op haar eerste twee zwangerschappen. Ze deelt vandaaruit graag al haar kennis en ervaring, zodat jij een fijne zwangerschap en kraamtijd kan ervaren. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!