Babymassage Den Haag

Babymassage is een fijne manier om als ouder(s) samen te ontspannen, te verbinden met je kindje en zo jullie band te versterken. De babymassage is niet alleen erg leuk om te doen, maar het is ook heel bruikbaar en helpend voor je kindje. 

Babymassage is een heerlijk moment voor jou en je kindje samen, waarin je je kindje

(nog) beter leert kennen en volop kunt genieten!

Babymassage doe je samen met je kindje vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud.

Babymassage is een fijne manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leren we de taal van de baby te verstaan, “lichaamstaal”. In de eerste 9 maanden van je kindjes leven is dit de enige taal die ze spreken.

Door met aandacht aan te raken leren ouders hun kind beter begrijpen en geborgenheid te schenken. Op deze manier wordt de basis van het vertrouwen hebben in elkaar versterkt. Vertrouwen en veiligheid geven de basis voor een fijne ontwikkeling voor je kindje.

Deze massageworkshop is geschikt voor alle mama’s/papa’s met baby’s. Daarnaast is het goed bruikbaar bij baby’s die veel huilen, buikkrampjes hebben, onrustig zijn, zich verstrekken, met een keizersnee geboren zijn en couveuse baby’s.

Het is een cadeautje voor jezelf en je kindje of geef het als kraamkado, leuk voor papa/mama, ouders, familie en/of vrienden om te geven.

Een VOUCHER (kraam)kado geven!

We geven ook een 4 weekse Mama en Baby yoga reeks

 

 Babymassage workshop

Amalia van Solmsstraat 155 Den Haag

Zaterdag 24 augustus
10.00u tot 12.00u

Tijdens deze babymassage workshop worden:

Verschillende vaardigheden en technieken aangeleerd om de baby te masseren. De massagetechnieken die gebruikt worden zijn afkomstig uit de Bio-Release massage en de ayurvedische babymassage. Dit heeft een rustgevend en ontspannend effect op de baby. 

  • Door MASSAGE kunnen baby’s zich makkelijker ontspannen; het heeft vaak een positieve werking op o.a. hormonen, slaapritme en vermindert o.a. huilen en buikkrampjes.
  • Masseren STIMULEERT de onwikkeling van de ZINTUIGEN, het VOELEN, de DOORBLOEDING van het babylichaam, de SPIEREN en het LICHAAMSBESEF van je kindje. Daarnaast slapen kindjes beter massage.
  • Het verhoogd happyhormoons, zoals oxytocine en verlaagd stress hormonen.
  • Baby’s ONTDEKKEN hun lijfje en dat helpt de ONTWIKKELING van de motoriek, de spijsvertering, het zenuwstelsel en de hersenen.
  • Het CONTACT tussen jou en je baby komt ten goede aan een veilige HECHTING en versterkt het VERTROUWEN.
  • Je ONTMOET andere moeders/vaders met baby’s en er is ruimte voor vragen en ervaringen uit te wisselen.
  • Masseren heeft een gunstig uitwerking op KLACHTEN als buikkrampjes, onrust en vaak huilen, overstrekken.
  • Na de workshop ontvang je een HAND-OUT waarin alle massages beschreven worden, zodat het geleerde thuis rustig nagelezen en geoefend kan worden.

Een 2 uur durende workshop, samen met andere mama’s en/of papa’s. Jullie kunnen als ouders ook samen komen met jullie kindje.

Voor deze workshop betaal je €35,- alleen.
Voor deze workshop betaal je €55,- samen.

De workshop is voor iedere mama en papa met baby toegankelijk en in een ontspannen, aangename sfeer. Je kunt meedoen met je kindje vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud. Er is altijd ruimte om je baby te voeden, troosten, verzorgen en te laten slapen. Incl. hand-out.

DEZE WORKSHOP IS OOK MET EEN MX & MATCH STRIPPENKAART TE BOEKEN!