Mama en Baby Mix & Match

Voor jullie samen de mama en baby yoga en/of de baby massage en een moment voor jou alleen in de postnatale lessen, om de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

Een goede start met je baby betekent dat je minder stress ervaart en daardoor minder moe bent, zodat je volop kunt genieten van het moederschap! 

Met deze kaart kun je zelf de postnatale lessen en workshops zelf Mix & Matchen; mama en baby yoga, babymassage en postnatale lessen.

Na je bevalling zijn onze lessen heel geschikt om samen op een veilige en speelse manier te bewegen, masseren en te ontspannen. Je krijgt informatie en tips mee en is er ruimte voor uitwisseling. Daarnaast kun je voor jezelf deelnemen aan postnatale yoga/pilates of outdoor mama move strong lessen. Om écht even een moment voor jezelf te hebben en je balans te vinden als (nieuwe) mama.

Het is een cadeautje voor jezelf en je kindje of geef het als kraamkado, leuk voor papa, ouders, familie en/of vrienden om te geven aan de pas bevallen mama.
Een VOUCHER (kraam)kado geven!

Je kunt ook alleen een babymassage workshop boeken, voor mama en/of papa.

Voordelen van postnatale (mama en baby) lessen;

  • Het CONTACT tussen jou en je baby komt ten goede aan een veilige HECHTING en versterkt het VERTROUWEN.
  • Door MASSAGE kunnen baby’s zich makkelijker ontspannen, het heeft vaak een POSTITIEVE werking; vermindert o.a. huilen en buikkrampjes.
  • Baby’s ONTDEKKEN hun lijfje en dat helpt de ONTWIKKELING van de motoriek, de spijsvertering en het zenuwstelsel.
  • Fijne YOGAREEKSEN en LICHAAMSGERICHTE oefeningen die je lichamelijke vitaliteit en mobiliteit bevorderen waardoor o.a. kracht, souplesse en flexibiliteit toenemen.
  • ONTSPANNING en MINDFULNESS oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten.
  • HERSTELLENDE HOUDINGEN, die kunnen o.a. helpen bij tekort aan slaap, hormonen in evenwicht te brengen, zenuwstelsel te kalmeren en de bloedcirculatie te bevorderen
  • Houdt of brengt je CONDITIE op peil.
  • INFORMATIE en UITWISSELING samen met andere bevallen mama’s.

De mama en baby yoga bestaat uit een reeks van 4 lessen. Je kunt meedoen met je kindje vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud. De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer, er is altijd ruimte om je baby te voeden, troosten, verzorgen en te laten slapen. Het is voor iedereen mama toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist.

De postnatale yoga/pilates of mama move strong lessen kun je zelf een keuze maken welke lessen je wilt volgen en instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt.

Je kunt ook aansluiten bij de Mama Special les; Mindful Mama (MM) Deze lessen helpen je Self Care een boost te geven!

Deze babymassage workshop voor jou samen met je baby. Samen masseren is een moment van contact maken, genieten, ontspannen en spelen. 

Het is een cadeautje voor jezelf en je kindje of geef het als kraamkado, leuk voor papa/mama, ouders, familie en/of vrienden om te geven.

De Mama Special lessen geven o.a. meer kennis en verdieping.

De volgende ‘Mama Special’ wordt aangeboden:

  • Mama Mindful (MM); in deze les is er aandacht voor jullie nieuwe mama’s. We praten en delen, maar er zijn ook simpele oefeningen om de ontspanning écht te ervaren en gehoor te geven aan rust en kalmte.

Meld je aan voor de Mama Special via ons online rooster.

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding het MAMA SUPPORT moment online aan. Deze groep geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via het rooster.