Mama Flow yoga Den Haag

In de mama flow yoga lessen heb je écht even tijd voor jezelf! Ospanning los te laten, de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

 

De les geeft je body & mind een goede conditie, een sterker en vitaler lichaam en een positieve en ontspannen mindset!

In de mama flow yoga lessen worden hatha yoga en mindfulness oefeningen gecombineerd; de yogaoefeningen zijn intensiever en helpen je lichaam meer in haar kracht, stevigheid en souplesse te komen en de energie weer te laten stromen.

De mindfulness oefeningen stimuleren je om in het hier en nu een gevoel van vertrouwen, rust en bewuste aandacht te ontwikkelen. Daarnaast wordt er middels informatie kennis en ervaringen met elkaar gedeelt, wat als erg fijn wordt ervaren.

Mama Flow yoga

De yoga oefeningen zijn speciaal gericht op mama’s, ook na een keizersnede.

  • Om je lichaam op een rustige manier te BEGELEIDEN en terug in CONDITIE te brengen.
  • Maar ook om te VERSTERKEN en weer ‘BIJEEN TE BRENGEN’ door je buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige manier te activeren.
  • Opbouw van KRACHT, STEVIGHEID en SOUPLESSE in het lichaam.
  • HERSTELLENDE HOUDINGEN, die kunnen o.a. helpen bij tekort aan slaap, hormonen in evenwicht te brengen, zenuwstelsel te kalmeren en de bloedcirculatie te bevorderen.
  • Traint je KERNSPIEREN en BEKKENBODEM op een veilige manier.
  • Bewuste AANDACHT beoefenen.
  • Diepe ONTSPANNING, RUST en BALANS voor jezelf creëren.
  • In de les combineren we hatha yogahoudingen, spierversterkende oefeningen, ademtechnieken, mindfullness en ‘restorative’ yoga, om uiteindelijk tot een diepe ontspanning te komen.
  • INFORMATIE en UITWISSELING samen met andere mama’s.

Wekelijks groepslessen samen met andere mama’s. Je bent welkom vanaf 6 weken tot 2 jaar na je bevalling. De les is dus zeker niet alleen bedoelt voor (nieuwe) mama’s, alle mama’s zijn welkom, ook zonder yoga ervaring. 

DEZE LESSEN ZIJN OOK MET EEN MAMA EN BABY MOVE MIX AND MATCH TE BOEKEN!

De Mama Special lessen geven o.a. meer kennis en verdieping.

De volgende ‘Mama Specials’ worden aangeboden:

 • Birth Circuit (BC); we gaan vele bevalhoudingen langs middels een circuit
 • Birth Breath (BB); alle adembewegingen die van belang zijn in de bevalling komen aanbod
 • Birth Together (BT); dit is een leuk zwangerschapsyoga les samen met je partner
  Birth Mindset (BM); positieve mindset is heel belangrijk in de bevalling! Hoe doe je dat en hoe om te gaan met stress & angst in de bevalling
  Mama Mindful (MM); in deze les is er aandacht voor jullie nieuwe mama’s. We praten en delen, maar er zijn ook simpele oefeningen om de ontspanning écht te ervaren en gehoor te geven aan rust en kalmte.

Meld je aan voor de Mama Specials via ons online rooster.

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding het MAMA SUPPORT moment online aan. Deze groep geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via het rooster.