Mama en Baby at Home

Ben je pas bevallen en wil je met je baby een speciaal op jullie afgestemde les in je eigen omgeving ervaren? Dat kan, ik kom bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Of samen met een vriendin die ook pas bevallen is kun je deze at Home les boeken.

Mama en baby yoga is een verwenmoment voor jou en je baby, waarin je je kindje (nog) beter leert kennen en vol vertrouwen het moederschap tegemoet gaat

Mama en baby at home is een praktische workshop waarin we aandacht voor jou en je kindje hebben. Met nuttige informatie en tools & tips. Een fijn en ontspannen moment voor jou en je kindje geeft een goede start en betekent dat je minder onzekerheid en stress ervaart en daardoor minder moe bent, je lichaam zal makkelijker herstellen en beter kunnen ontspannen. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!

De les kan o.a. bestaan uit

  • Belang van het 4de TRIMESTER
  • Je HORMONEN, binding en nu mama zijn.
  • MASSEREN van je baby, dit heeft een positief effect op je baby; ze ontdekken hun lijfje, ontspannen zich makkelijker en het vermindert o.a. huilen en buikkrampjes.
  • Yogahoudingen voor je eigen HERSTEL, om je lichaam weer in haar KRACHT te laten komen en de ENGERGIE te laten stromen. Voor o.a. buik en bekken(bodem), nek, schouders, rug.
  • Er worden yoga variaties aangeboden waarbij je jouw KINDJE op een speelse manier kunt BETREKKEN.
  • Veilig DRAGEN en vasthouden van je baby op een comfortabele manier.
  • BALANS vinden met je baby, hechting, ontwikkeling, (oog)contact, enz.
  • Hoe je je ADEM kunt gebruiken voor jezelf en hoe je deze kunt gebruiken om je kindje gerust te stellen.

Voor deze mama en baby yoga at home les betaal je: €140 voor ca. 1,5 uur.

Het is een cadeautje voor jezelf en je kindje of geef het als kraamcadeau, leuk voor papa, ouders, familie en/of vrienden om te geven aan de pas bevallen mama.

Een VOUCHER(kraam)cadeau geven! 

Binnen Den Haag worden geen reiskosten gerekend, daar buiten worden alle reiskosten berekend in overleg