Mama en Baby yoga in Den Haag

Dit is een 4 weekse lessen reeks voor jullie samen! Na je bevalling is mama en baby yoga heel geschikt om weer op een veilige manier in beweging te komen, terwijl je kindje dichtbij je is.

 

Mama & baby yoga is een verwenmoment voor jou en je baby, waarin je je kindje

(nog) beter leert kennen en volop kunt genieten van het moederschap

Yoga voor jou en samen met je kindje vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud.

Yoga met je baby is een moment van liefdevolle aandacht en contact maken met elkaar, jullie genieten en ontspannen samen. De yogaoefeningen voor mama zijn er op gericht om je lichaam op een veilige en zachte manier weer te versterken, soepel en vitaal te maken en de energie weer te laten stromen. Er worden variaties aangeboden waarbij je jouw kindje op een speelse manier kunt betrekken. Daarnaast besteden we in elke les aandacht aan het masseren van je baby. Door samen te bewegen en te ontspannen versterk je de veilige hechting en band met je kindje.

DEZE 4 WEEKSE LESSEN REEKS ZIT INBEGREPEN IN EEN 12 MND MEMBERSHIP!

Mama en Baby yoga in Den Haag

Piet Heinstraat 98 Den Haag

Zaterdagmiddag
12.00u tot 13.15u

4, 18, 25 juni & 9 juli 

Wat zijn de voordelen van Mama & Baby yoga:

  • Door MASSAGE kunnen baby’s zich makkelijker ontspannen, het heeft vaak een positieve werking; vermindert o.a. huilen en buikkrampjes.
  • Baby’s ONTDEKKEN hun lijfje en dat helpt de ONTWIKKELING van de motoriek, de spijsvertering en het zenuwstelsel.
  • Het CONTACT tussen jou en je baby komt ten goede aan een veilige HECHTING en versterkt het VERTROUWEN.
  • Hatha YOGAHOUIDNGEN voor je eigen herstel en de energie laten stromen. Voor o.a. buik en bekken(bodem), nek, schouders, rug.
  • Je krijgt nuttige INFORMATIE over o.a.; je buik en bekken, dragen- en de ontwikkeling van je kindje.
  • Je ONTMOET andere moeders met baby’s en er is ruimte voor vragen en ervaringen uit te wisselen.

De reeks bestaat uit 4 wekelijkse lessen op de woensdagochtend of zaterdagmiddag. Je kunt meedoen met je kindje vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud.

De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer, er is altijd ruimte om je baby te voeden, troosten, verzorgen en te laten slapen. Het is voor iedere mama toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist.

Voor de 4 weekse reeks betaal je 70,- euro

Het is een cadeautje voor jezelf en je kindje of geef het als kraamkado, leuk voor papa, ouders, familie en/of vrienden om te geven aan de pas bevallen mama.

Een VOUCHER (kraam)kado geven!

DEZE LESSEN REEKS IS OOK IN EEN POSTNATAL MAMA EN BABY COMBIPAKKET TE BOEKEN! En kun je boeken wanneer je een 12 mnd membership hebt. 

Postnatale mama en baby combipakket bestaand uit; 4 mama & baby- en 6 postnatale yoga of mom workout groepslessen.

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding de MINDFUL MOM SUPPORT moment online aan. Dit moment geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via het rooster.

KIJK HIER VOOR EXTRA ONLINE VIDEO YOGA & INFO LESSEN