Outdoor Mama Move Strong Den Haag

Het is bewezen dat actief bewegen tijdens een gezonde zwangerschap en na een bevalling vele voordelen heeft!

 

Een goede conditie van lichaam & geest,

vormt de beste voorbereiding voor de bevalling en de tijd erna.

De outdoor beleving voor tijdens je zwangerschap en 1ste jaars bevallen mama’s geeft je een positief gevoel en gezonde boost. Deze les is actief, gericht op het behouden en verbeteren van je kracht, vitaliteit, souplesse en heeft een positieve invloed op je energieniveau, je algehele welbevinden en geeft dus een goede conditie voor lichaam & geest.

De les is een combinatie van lichte cardio-, kracht uithoudingsvermogen oefeningen, actieve yoga, bewegings- verruimende houdingen en ontspanning-, bewustzijnsoefeningen. Dit heeft een positief invloed op jou en je groeiende kindje en zorgt ervoor dat je zo soepel en fit mogelijk aan je bevalling en het aanstaande moederschap begint. Buiten bewegen geeft je positieve energie!

Onze outdoor Mama Move Strong is speciaal ontwikkeld in samenwerking met bekkenspecialist/fysiotherapeuten! 

Door op een professionele en verantwoordelijke manier actief samen in de buitenlucht te bewegen, bevorder en stimuleer je o.a.

  • ENERGIEBLOKKADES in je lichaam op te heffen en de hoeveelheid STRESSHORMONEN te doen verminderen.
  • Werkt het BLOEDDRUK VERLAGEND, geeft het een BETERE NACHTRUST en BEVORDERD DARMFUNCTIES.
  • Voorkomt en vermindert fysieke KLACHTEN en COMPLICATIES tijdens je zwangerschap en bevalling.
  • Meer vertrouwen in je lichaam en het beïnvloed de bevalling positief.
  • Een SNELLER HERSTEL na je bevalling, ook na je keizersnede bevalling!
  • Vergroot je FYSIEKE en MENTALE kracht als nieuwe mama.
  • Houd of brengt je CONDITIE op peil. 
  • Geeft het wekelijks een ONTSPANNENDE beleving voor jezelf in de frisse buitenlucht.

Wekelijkse doorlopende lessen en zijn geschikt voor iedere aanstaande- en net bevallen mama en te volgen op of bij Landgoed Clingendael. Je kunt instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt en doorgaan met de workout tot je uitgerekende datum en daarna. We raden je aan om tijdens je zwangerschap tussen de 12 en 25 weken te beginnen en na je bevalling vanaf 6 weken. Maar ook als je later in de zwangerschap of na je bevalling pas kunt/wilt meedoen ben je welkom, het werkt altijd in je voordeel!

De les is samen met andere actieve (aanstaande) mama’s en worden gegeven in kleine groepen. Voor deze les hoef je (behalve een flesje water) niets mee te nemen. Tijdens de winterperiode raden we aan meerdere lagen te dragen en een muts en handschoenen aan te doen. Zo blijf je warm en kun je aangenaam sporten in de frisse buitenlucht.

De lessen zijn ook goed te combineren met ons andere wekelijkse lesaanbod. Kies jouw membership, strippenkaart of volg eerst een proefles. Tussen de memberships zit een prijsvoordeel en extra opties! Ook doorstromen na je bevalling is mogelijk. Je membership en betaling worden stopgezet vanaf je uitgerekende datum tot max. 3 mnd na je bevalling. 

Dutch NL English EN