Postnatale yoga in Den Haag

In de postnatale mama move yoga lessen heb je écht even tijd voor jezelf! Ospanning los te laten, de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

 

De les geeft je body & mind een goede conditie, een sterker en vitaler lichaam en een positieve en ontspannen mindset!

In de les worden hatha yoga en mindfulness oefeningen gecombineerd; de yogaoefeningen zijn intensiever en helpen je lichaam meer in haar kracht, stevigheid en souplesse te komen en de energie weer te laten stromen. De mindfulness oefeningen stimuleren je om in het hier en nu een gevoel van vertrouwen, rust en bewuste aandacht te ontwikkelen. Daarnaast wordt er middels informatie kennis en ervaringen met elkaar gedeelt, wat als erg fijn wordt ervaren.

De yoga houdingen en oefeningen zijn speciaal gericht op mama’s, ook na een keizersnede.

  • Om je lichaam op een rustige manier te BEGELEIDEN en terug in CONDITIE te brengen.
  • Maar ook om te VERSTERKEN en weer ‘BIJEEN TE BRENGEN’ door je buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige manier te activeren.
  • Opbouw van KRACHT, STEVIGHEID en SOUPLESSE in het lichaam.
  • HERSTELLENDE HOUDINGEN, die kunnen o.a. helpen bij tekort aan slaap, hormonen in evenwicht te brengen, zenuwstelsel te kalmeren en de bloedcirculatie te bevorderen.
  • Traint je KERNSPIEREN en BEKKENBODEM op een veilige manier.
  • Bewuste AANDACHT beoefenen.
  • Diepe ONTSPANNING, RUST en BALANS voor jezelf creëren.
  • In de les combineren we hatha yogahoudingen, spierversterkende oefeningen, ademtechnieken, mindfullness en ‘restorative’ yoga, om uiteindelijk tot een diepe ontspanning te komen.
  • INFORMATIE en UITWISSELING samen met andere mama’s.

Wekelijks groepslessen samen met andere bevallen mama’s. Je bent welkom vanaf 6 weken tot 2 jaar na je bevalling. De les is dus zeker niet alleen bedoelt voor (nieuwe) mama’s, alle mama’s zijn welkom die hier behoefte aan hebben, ook zonder yoga ervaring. De les is samen met andere mama’s en er is altijd ruimte voor jou persoonlijke wensen en om ervaringen uit te wisselen.

De lessen zijn ook goed te combineren met ons andere wekelijkse lesaanbod. Kies jouw membership, strippenkaart of neem eerst een proefles. Tussen de memberships zit een prijsvoordeel en extra opties! Ook doorstromen na je bevalling voor deze lessen is mogelijk. Je membership en betaling worden stopgezet vanaf je uitgerekende datum tot max. 3 mnd na je bevalling.

DEZE LES IS OOK IN EEN POSTNATALE MAMA EN BABY COMBIPAKKET TE BOEKEN!

Bestaat uit; 4 mama & baby- en 6 postnatale yoga of mom workout groepslessen.

DE POSTNATALE YOGA LESSEN ZIJN OOK ONLINE TE VOLGEN

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding de MINDFUL MOM SUPPORT groep online aan. Deze groep geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via het rooster

KIJK HIER VOOR EXTRA ONLINE VIDEO YOGA & INFO LESSEN  

Dutch NL English EN