Zwangerschapsyoga in Den Haag

Zwanger zijn is een bijzonder en intens proces waarin je lichaam een groot aantal veranderingen ondergaat en in alle liefde jouw kindje draagt! In onze wekelijkse lessen leer je bewust met alle veranderingen om te gaan; je lichaam soepel en sterk te houden en op verschillende manieren ruimte te maken voor je kindje. Je wordt je bewust van de diepe kracht en basisvertrouwen in jezelf die je gebruikt voor de bevalling. En bieden wekelijks een moment van rust en geven je de mogelijkheid om bewust aandacht aan jezelf en je kindje te schenken. Bevallen gaat immers het meest makkelijk wanneer je kunt ontspannen. Dat ben je; als je vol van vertrouwen van jezelf, je kindje en het bevallingsproces bent!

 

Onze wekelijkse lessen zullen je een complete ondersteuning bieden, waarbij je lichamelijk en mentaal goed voorbereid wordt op je bevalling. De lessen dragen kennis en ervaring uit en zijn uniek door een combinatie van Zwangerschaps-, Bliss Baby yoga, Birthlight methode, Mindfulness Childbirth en Spinning Babies technieken. Je krijgt de voordelen van deze prachtige en bekende methodes in een fijne en ontspannen sfeer.

 

Tijdens de zwangerschapsyoga lessen leer je o.a.

  • Fijne yogareeksen en lichaamsgerichte oefeningen die je lichamelijke vitaliteit en mobiliteit bevorderen waardoor o.a. kracht, souplesse en flexibiliteit toenemen.
  • Ontspanning en mindfulness oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten en te helpen rustig en gefocust te blijven voelen wat je nodig hebt in het moment.
  • Ademtechnieken om het verloop van je bevalling te ondersteunen en verzachten.
  • Veilige transities en bevalhoudingen die je tijdens je bevalling kunt inzetten, om meer ruimte en verlichting aan jezelf en je kindje te geven.
  • Toegang te krijgen tot gevoelens van overgave en vertrouwen aan wat je lichaam van je vraagt en te weten dat je het kunt.
  • Er is rust, aandacht en contact voor jezelf en de ontwikkeling van je kindje.
  • Tips om op een natuurlijke manier (bekken)klachten tijdens de zwangerschap te voorkomen, dan wel inperken of verhelpen.
  • In elk les nieuwe informatie over wat je tijdens de bevalling, geboorte en de kraamtijd kunt verwachten.

De zwangerschapsyoga bestaat uit

Wekelijks doorlopende lessen die je samen met andere zwangere mama's op verschillende (buiten) locaties, dagen, tijden en online te volgen zijn. Je kunt instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt en doorgaan tot je uitgerekende datum. We raden je aan tussen de 12 en 25 weken te beginnen en een minimale afname van 12 tot 20 wekelijkse lessen te volgen voor een betere fysieke en mentale balans en een goede allround voorbereiding op je bevalling. De lessen zijn geschikt voor iedere aanstaande mama, worden gegeven in kleine groepen en er is ruimte voor wensen en uitwisseling. 

 

 KRIJG JE ZWANGERSCHAPSYOGA LESSEN VERGOED!


De zwangerschapsyoga lessen zijn bij jou in de buurt in Den Haag

zwangerschaps yoga Vansi.jpg

Meedoen kan vanaf 1x per week, de lessen zijn ook goed te combineren met ons andere wekelijkse lesaanbod. Kies jouw membership. Tussen de memberships is er een prijsvoordeel en extra opties! Of neem een strippenkaart. Ook doorstromen na je bevalling voor onze postnatale lessen is mogelijk. Je kunt membership en betaling stopzetten vanaf je uitgerekende datum tot max. 3 mnd na je bevalling.

 

Inschrijven

 

Via de app Inschrijven

 

................................................................................................................

Door bewustwording leer je te vertrouwen, door vertrouwen leer je los te laten.

Als je los laat kan je lichaam tijdens de bevalling zijn werk doen.

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed voorbereid Bevallen?

Kies een 6 of 12 mnd Membership

Bewust Bewegen & Ontspannen

Tijdens je Zwangerschap & daarna!


  Ja, ik wil me aanmelden