Zwangerschapsyoga in Den Haag

Zwanger zijn is een bijzonder en intens proces waarin je lichaam een groot aantal veranderingen ondergaat en in alle liefde jouw kindje draagt. In onze wekelijkse zwangerschapsyoga lessen leer je bewust met alle veranderingen om te gaan, je lichaam soepel en sterk te houden en op verschillende manieren ruimte te maken voor je kindje. Je wordt je bewust van de diepe kracht en basisvertrouwen in jezelf die je gebruikt voor de bevalling. De lessen bieden wekelijks een moment van rust en geven je de mogelijkheid om bewust aandacht aan jezelf en je kindje te schenken. Bevallen gaat immers het meest gemakkelijk wanneer je kunt ontspannen. Dat ben je; als je vol van vertrouwen van jezelf, je kindje en het bevallingsproces bent!

 

Onze wekelijkse lessen zullen je een complete ondersteuning bieden, waarbij je lichamelijk en mentaal goed voorbereid wordt op je bevalling. De lessen dragen kennis en ervaring uit en zijn uniek door een combinatie van Zwangerschaps-, Bliss Baby yoga, Birthlight methode, Mindfulness Childbirth en Spinning Babies technieken. Je krijgt de voordelen van deze prachtige en bekende methodes in een fijne en ontspannen sfeer.

 

Tijdens de zwangerschapsyoga lessen leer je o.a.

  • Fijne yogareeksen en lichaamsgerichte oefeningen die je lichamelijke vitaliteit en mobiliteit bevorderen waardoor o.a. kracht, souplesse en flexibiliteit toenemen.
  • Ontspanning en mindfulness oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten en te helpen rustig en gefocust te blijven voelen wat je nodig hebt in het moment.
  • Ademtechnieken om het verloop van je bevalling te ondersteunen en verzachten.
  • Veilige transities en bevalhoudingen die je tijdens je bevalling kunt inzetten, om meer ruimte en verlichting aan jezelf en je kindje te geven.
  • Toegang te krijgen tot gevoelens van overgave en vertrouwen aan wat je lichaam van je vraagt en te weten dat je het kunt.
  • Er is rust, aandacht en contact voor jezelf en de ontwikkeling van je kindje.
  • Tips om op een natuurlijke manier (bekken)klachten tijdens de zwangerschap te voorkomen, dan wel inperken of verhelpen.
  • In elk les nieuwe informatie over wat je tijdens de bevalling, geboorte en de kraamtijd kunt verwachten.
  • Na je bevalling ben je van harte welkom om samen met je kindje naar een terugkommiddag te komen.

De zwangerschapsyoga bestaat uit

Wekelijks doorlopende lessen van 75 minuten. Je kunt instappen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt en volgen tot aan de geboorte. We raden aan tussen de 12 en 25 weken te beginnen en een minimale afname van 12 of 18 wekelijkse lessen te volgen voor een betere fysieke en mentale balans en een goede allround voorbereiding op je bevalling. De lessen zijn voor iedere zwangere vrouw toegankelijk, worden gegeven in kleine groepen en er is ruimte voor vragen en uitwisseling. 

 

De zwangerschapsyoga lessen zijn bij jou in de buurt in Den Haag & Regio

zwangerschaps yoga Vansi.jpg

We geven wekelijks op verschillende dagen, tijden, locaties en

online lessen. Dat maakt dat je onze regulieren lessen flexibel en naar jou keuze wekelijks kunt volgen. Kijk op het rooster voor de zwangerschapsyoga lessen op de dinsdag-, woensdag-, donderdagavond en zaterdagochtend.

 

Inschrijven

 

via de app Inschrijven

 

................................................................................................................

Door bewustwording leer je te vertrouwen, door vertrouwen leer je los te laten.

Als je los laat kan je lichaam tijdens de bevalling zijn werk doen.

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       9 month preparing

to fall in Love for a Lifetime

..........................................................

 

            Proefles