Mama Move Strong (hersteltraining)

Actief bewegen na een bevalling heeft vele voordelen; Een verantwoord herstel, een goede conditie van lichaam & geest, en geeft je een positieve boost.

 

Een goede conditie van lichaam & geest,

vormt de beste voorbereiding voor de bevalling en de tijd erna.

Wil je na je bevalling weer verantwoord toewerken naar een goed herstel. De Mama Move Strong les (Floor® Zwangerschaps & Hersteltraining) is actief, gericht op het behouden en verbeteren van je kracht, stabiliteit, vitaliteit, souplesse en heeft een positieve invloed op je energieniveau, je algehele welbevinden en een goede conditie voor lichaam & geest.

Je kunt starten vanaf 4 weken na je bevalling of 6 weken na een keizersnee. Leidend is echter hoe jij je voelt en uitgerust bent om te beginnen na je bevalling! Je kunt een verantwoorde opbouw met optimale aandacht verwachten voor een persoonlijk herstel, waarbij buik en bekkenbodem de nodige aandacht krijgen. Daarnaast is er vanaf 4 mnd na je bevalling een Bootcamp les.

De Floor® Zwangerschaps & Hersteltraining zijn speciaal ontwikkeld door bekkenspecialisten/fysiotherapeuten!

Mama Move Strong

Maandagavond; Tjalia Robinsonduin (buiten)
Maandagavond Bootcamp; Tjalia Robinsonduin (buiten) | vanaf 4 mnd postnataal!
Donderdagavond; Esperantoplein (buiten)
Vrijdagochtend; Esperantostraat 10 (binnen)

Door op een professionele en verantwoordelijke manier actief samen (in de buitenlucht) te bewegen, bevorder en stimuleer je o.a.:

  • ENERGIEBLOKKADES in je lichaam op te heffen en de hoeveelheid STRESSHORMONEN te doen verminderen.
  • Werkt het BLOEDDRUK VERLAGEND, geeft het een BETERE NACHTRUST en BEVORDERD DARMFUNCTIES.
  • Voorkomt en vermindert fysieke KLACHTEN en COMPLICATIES na je bevalling.
  • Een SNELLER HERSTEL na je bevalling, ook na je keizersnede bevalling!
  • Vergroot je FYSIEKE en MENTALE kracht als nieuwe mama.
  • Houd of brengt je CONDITIE op peil. 
  • Geeft wekelijks een ONTSPANNEN BELEVING voor jezelf. 

De wekelijkse doorlopende lessen zijn samen met andere actieve (aanstaande) mama’s en worden gegeven in kleine groepen.

We raden je aan om na je bevalling vanaf 4/6 weken te beginnen. Maar ook als je later na je bevalling pas kunt/wilt meedoen ben je welkom, het werkt altijd in je voordeel!

Voor deze les hoef je (behalve een flesje water) niets mee te nemen. Tijdens de winterperiode raden we aan meerdere lagen te dragen en een muts en handschoenen aan te doen. Zo blijf je warm en kun je aangenaam sporten in de frisse buitenlucht.

De lessen zijn ook goed te combineren met ons andere wekelijkse lesaanbod. Kies jouw membership, strippenkaart of volg eerst een proefles. Tussen de memberships zit een prijsvoordeel en extra opties!

Ook doorstromen na je bevalling is mogelijk. Je membership en betaling worden stopgezet vanaf je uitgerekende datum tot max. 3 mnd na je bevalling. 

De Mama Special lessen geven o.a. meer kennis en verdieping.

De volgende ‘Mama Specials’ worden aangeboden:

 • Birth Circuit (BC); we gaan vele bevalhoudingen langs middels een circuit
 • Birth Breath (BB); alle adembewegingen die van belang zijn in de bevalling komen aanbod
 • Birth Together (BT); dit is een leuk zwangerschapsyoga les samen met je partner
 • Birth Mindset (BM); positieve mindset is heel belangrijk in de bevalling! Hoe doe je dat en hoe om te gaan met stress & angst in de bevalling
 • Mama Mindful (MM); in deze les is er aandacht voor jullie nieuwe mama’s. We praten en delen, maar er zijn ook simpele oefeningen om de ontspanning écht te ervaren en gehoor te geven aan rust en kalmte.

Meld je aan voor de Mama Specials via ons online rooster.

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding het MAMA SUPPORT moment online aan. Deze groep geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via hetrooster.