Mama specials Den Haag

In deze lessen staat verdieping centraal; om met kennis, verrouwen en een positieve mindset je bevalling tegemoet te gaan. Zodat je tijdens je bevalling helder en gefocust bent en op een ontspannen en kalme manier kunt bevallen.

Bevallen gaat immers het meest makkelijk wanneer je kunt ontspannen. Dat ben je; als je vol vertrouwen van jezelf, je kindje en het bevallingsproces bent!

De Mama Special lessen geven o.a. meer kennis, verdieping, vertrouwen en plezier!

In de lessen draait het om deze essentiële elementen; houdingen/bewegingen, adem, innerlijk weten, rituelen, rust en ontspanning. Als je weet hoe je lichaam werkt, wat je nodig hebt, van belang is en welke houdingen/oefeningen je kunt toepassen heb je veel meer vertrouwen tijdens je bevalling.

 • Birth Circuit (BC); we gaan vele bevalhoudingen langs middels een circuit
 • Birth Breath (BB); adembewegingen die van belang zijn in de zwangerschaps en de bevalling
 • Birth Together (BT); dit is een leuke partneryoga les samen met je (beval)partner:)
 • Birth Mindset (BM); positieve mindset is heel belangrijk in de bevalling! Hoe doe je dat?

Het moederschap kan veel onzekerheden met zich mee brengen en kan een behoorlijke challenge zijn. Opeens draag je volle verantwoordelijkheid voor een nieuw leven, heb je er een rol bijgekregen en minder ruimte om voor jezelf te zorgen. Stress, schuldgevoelens of teleurstelling komen vaker voor dan je misschien denkt. Je bent niet alleen. In deze les is er aandacht voor jullie nieuwe mama’s.

 

 • Mama Mindful (MM); in deze les is er aandacht voor jullie nieuwe mama’s. We praten en delen, maar er zijn ook simpele oefeningen om de ontspanning écht te ervaren en gehoor te geven aan rust en kalmte.

Mama Specials 

Meld je aan voor de Mama Specials via ons online rooster.

Tijdens de Mama Special lessen geven we o.a.

 • ONTSPANNING en MINDFULNESS oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten en te helpen rustig en gefocust te blijven voelen.
 • Toegang te krijgen tot gevoelens van OVERGAVE en VERTROUWEN aan wat je lichaam van je vraagt en te weten dat je het kunt.
 • Specifieke en effectieve ADEMTECHNIEKEN om het verloop van je bevalling te ondersteunen en verzachten.
 • Fijne YOGA- en LICHAAMSGERICHTE oefeningen die je lichamelijke mobiliteit bevorderen waardoor o.a. kracht, souplesse en flexibiliteit toenemen.
 • Er is RUST, AANDACHT en CONTACT voor jezelf en de ontwikkeling van je kindje.
 • In elk les INFORMATIE over wat je tijdens de bevalling en geboorte kunt verwachten.
 • CONTACT, VERBINDING en UITWISSELING met een fijne groep zwangere aankomende mama’s.

We bieden wekelijks meerdere zwangerschapslessen en zijn geschrikt voor iedere aanstaande mama, met of zonder ervaring. Je kunt instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. We raden je aan tussen de 12 en 25 weken te beginnen en de wekelijkse lessen te volgen tot aan je uitgerekende datum, voor een betere fysieke en mentale balans en een goede voorbereiding op je bevalling. Maar ook als je later in de zwangerschap pas kunt/wilt meedoen ben je welkom, het werkt altijd in je voordeel!

Met de 8 weekse + Follow-Up Prep ben je volledig voorbereid op je (volgende) bevalling!

Je (beval)partner is onmisbaar en speelt een belangrijke rol in het bevalproces. Aanvullend en in combinatie zijn er Birth Preps te boeken; mama move- short journey, well prepared, full journey, complete journey of total prepared.

Ook doorstromen na je bevalling voor de postnatale lessen is mogelijk. Je membership en betaling kan worden gepauzeerd vanaf je uitgerekende datum tot max. 3 mnd na je bevalling.