Postnatale Mom flow yoga Den Haag

Een zwangerschap, geboorte en een nieuw leven met je kindje zorgen voor grote veranderingen, zowel fysiek als mentaal. Postnatale yoga les staat garant voor; wekelijks écht even tijd voor en met jezelf! Om fysiek, mentaal en emotioneel spanning los te laten en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama. 

 

In de les worden hatha yoga en mindfulness oefeningen gecombineerd; de yogaoefeningen zijn intensiever en helpen je lichaam meer in haar kracht, stevigheid en souplesse te komen en de energie weer te laten stromen. De mindfulness oefeningen stimuleren je om in het hier en nu een gevoel van vertrouwen, rust en bewuste aandacht te ontwikkelen. Postnatale Mama flow yoga geeft je boby & mind een goede conditie; een sterker en vitaler lichaam en een positieve en ontspannen mindset! 

 

Je bent welkom vanaf 4 weken tot 2 jaar na je bevalling. De les is dus zeker niet alleen bedoelt voor jonge (nieuwe) mama's, alle mama's zijn welkom die hier behoefte aan hebben, ook zonder yoga ervaring. De les is samen met andere mama's bij jou uit de buurt en er is altijd ruimte voor jou persoonlijke wensen en om ervaringen uit te wisselen.

 

De yoga houdingen en oefeningen zijn speciaal gericht op mama's

  • Om je lichaam op een rustige manier te begeleiden en terug in conditie te brengen. 
  • Maar ook om te versterken en weer ‘bijeen te brengen’ door je buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige manier te activeren. 
  • Opbouw van kracht, stevigheid en souplesse in het lichaam 
  • Herstellende houdingen, die kunnen o.a. helpen bij tekort aan slaap, hormonen in evenwicht te brengen, zenuwstelsel te kalmeren en de bloedcirculatie te bevorderen.
  • Traint je kernspieren en bekkenbodem op een veilige manier.
  • Bewuste aandacht beoefenen.
  • Diepe ontspanning, rust en balans voor jezelf creëren.

  • In de les combineren we hatha yogahoudingen, spierversterkende oefeningen, ademtechnieken, mindfullness en ‘restorative’ yoga, om uiteindelijk tot een diepe ontspanning te komen.

 

DEZE LES IS OOK IN EEN MINDFUL MAMA GOEDE START PAKKET TE BOEKEN!

Mindful Mama goede start bestaand uit; 4 postnatale- en 4 mama & baby yoga groepslessen.

 

Postnatale Mama flow yoga.jpg

Lessen zijn in Den Haag op

Donderdagavond van 20.30u tot 21.45u

Locatie: Bronovo (fysiotherapie ruimte), Bronovolaan 5

Meedoen kan vanaf 1x per week, de lessen zijn ook goed te combineren met ons andere wekelijkse lesaanbod. Kies jouw membership of volg eerst vrijblijvend een proefles. Tussen de memberships is er een prijsvoordeel en extra opties! 


Inschrijven

 

via de app Inschrijven

 

...................................................................

Mama flow yoga helpt je om een hernieuwde balans te vinden,

zodat je volop kunt genieten van het moederschap

 

Vansi yoga.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama flow yoga geeft je;

Body & Mind een goede Conditie

Een Sterk & Vitaal lichaam 

Een Positieve & Ontspannen Mindset

 

Ja, ik wil me aanmelden