Postnatal Mama en Baby deal

Dit combipakket geeft jullie samen in de Mama en Baby yoga lessen de gelegenheid om de band met je pasgeboren kindje te verrijken. En een moment voor jou alleen in de postnatale lessen, om de energie weer te laten stromen en zo een balans te vinden als (nieuwe) mama.

 

Een goede start met je baby betekent dat je minder stress ervaart en daardoor minder moe bent, zodat je volop kunt genieten van het moederschap! 

Het postnatale combipakket bestaat uit 4 mama en baby yoga lessen en 6 postnatale yoga lessen. Na je bevalling is Mama en Baby yoga heel geschikt om samen op een veilige en speelse manier te bewegen, masseren en te ontspannen. Je krijgt informatie en tips mee en is er ruimte voor uitwisseling. Daarnaast heb je de keuze om mee te doen met 6 postnatale yoga of outdoor mom workout lessen. Om écht even een moment voor jezelf te hebben en je balans te vinden als (nieuwe) mama.

Het is een cadeautje voor jezelf en je kindje of geef het als kraamkado, leuk voor papa, ouders, familie en/of vrienden om te geven aan de pas bevallen mama.
Een VOUCHER (kraam)kado geven!

Je kunt ook een Babymassage workshop boeken, voor mama’s en/of papa’s!

Voordelen van postnatale (mama en baby) lessen;

  • Het CONTACT tussen jou en je baby komt ten goede aan een veilige HECHTING en versterkt het VERTROUWEN.
  • Door MASSAGE kunnen baby’s zich makkelijker ontspannen, het heeft vaak een POSTITIEVE werking; vermindert o.a. huilen en buikkrampjes.
  • Baby’s ONTDEKKEN hun lijfje en dat helpt de ONTWIKKELING van de motoriek, de spijsvertering en het zenuwstelsel.
  • Fijne YOGAREEKSEN en LICHAAMSGERICHTE oefeningen die je lichamelijke vitaliteit en mobiliteit bevorderen waardoor o.a. kracht, souplesse en flexibiliteit toenemen.
  • ONTSPANNING en MINDFULNESS oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten.
  • HERSTELLENDE HOUDINGEN, die kunnen o.a. helpen bij tekort aan slaap, hormonen in evenwicht te brengen, zenuwstelsel te kalmeren en de bloedcirculatie te bevorderen
  • Houdt of brengt je CONDITIE op peil.
  • INFORMATIE en UITWISSELING samen met andere bevallen mama’s.

De mama en baby yoga bestaat uit een reeks van 4 lessen. Je kunt meedoen met je kindje vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud.

De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer, er is altijd ruimte om je baby te voeden, troosten, verzorgen en te laten slapen. Het is voor iedereen mama toegankelijk, ervaring met yoga is niet vereist.

De postnatale yoga of momworkout lessen bestaat uit een reeks van 6 lessen. Je kunt zelf een keuze maken welke lessen je wilt volgen en instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt.

Voor dit pakket betaal je totaal 140,-

Studio Vansi is aangesloten bij de Vereninging Yogadocenten Nederland, lid van Europese Yoga Unie en studio Vansi heeft een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars als zijnde erkende zorgaanbieder. Hierdoor vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan o.a. onze zwangerschpascursus, workshops, zwangerschaps-, mama & baby-, postnatale-, privé yogalessen en doula.

DE POSTNATAL LESSEN ZIJN OOK ONLINE TE VOLGEN

Daarnaast bieden wij voor alle (aanstaande) mama’s binnen onze community, die behoefte hebben aan uitleg, ondersteuning, vragen en/of begeleiding de MINDFUL MOM SUPPORT moment online aan. Dit moment geven wij eens per maand gratis! Aanmelden via het rooster

KIJK HIER VOOR EXTRA ONLINE VIDEO YOGA & INFO LESSEN  

Dutch NL English EN